11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Alb-albaștrii se pregătesc în Antalya și în această iarnă. S-a stabilit și programul amicalelor

Fotbal – Alb-albaștrii se pregătesc în Antalya și în această iarnă. S-a stabilit și programul amicalelor

Alb-albaștrii vor susține cantonamentul de iarnă în Antalya, ca și până acum (foto: Alexandru Vîrtosu)
Alb-albaștrii vor susține cantonamentul de iarnă în Antalya, ca și până acum (foto: Alexandru Vîrtosu)

Oficialii CS Universitatea Craiova au anunțat astăzi că și în această iarnă pregătirea premergătoare părții secunde a campionatului Ligii I se va desfășura pe pământ turcesc, iar cantonamentul se va întinde pe două perioade.
„La fel ca și anul trecut, alb-albaștrii vor efectua două stagii de pregătire în Antalya. Jucătorii Universității se vor reuni joi pentru partea a doua a campionatului, când este programată vizita medicală. Trei zile se vor pregăti pe plan local. Pe 12 ianuarie vor decola cu destinația Antalya pentru primul stagiu de pregătire din intersezon. În perioada 12-22 ianuarie, delegația alb-albastră va fi cazată la Hotelul Papillon Ayscha din Belek. Este cantonamentul în care se va pune accent pe condiția fizică. În cel de-al doilea stagiu din această iarnă, ce se va desfășura în perioada 25 ianuarie – 5 februarie, Andrei Ivan, Vătăjelu, Mateiu, Bancu și colegii lor vor fi cantonați la Bellis Deluxe Hotel. La resortul din Belek a fost cazată și Angela Merkel, cancelarul Germaniei, în timpul Summitului UE – Turcia, din noiembrie 2015”, se arată într-un comunicat postat pe csuc.ro.

MTK Budapesta, Vardar Skopje și Slovan Bratislava, adversari în Antalya

Programul partidelor amicale pe care CS Universitatea Craiova le va desfășura în Antalya s-a conturat. Conducerea clubului a perfectat șase jocuri pentru alb-albaștrii, care vor întâlni două formații din prima ligă maghiară, precum și cele mai galonate echipe din Macedonia și Slovacia.
Iată programul meciurilor de verificare: 16 ianuarie – FC Hallescher (Germania), 21 ianuarie – Vardar Skopje (Macedonia), 28 ianuarie – MTK Budapesta (Ungaria), 31 ianuarie – FC Paksi (Ungaria), 3 februarie – Slovan Bratislava (Slovacia), 4 februarie – FC Sioni Bolnisi (Georgia)
Conducerea clubului depune eforturi pentru perfectarea unui alt joc-test pe data de 19 ianuarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS