10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAdrian Mutu ar putea evolua la Pandurii

Adrian Mutu ar putea evolua la Pandurii

Mutu ar putea semna cu Pandurii ca să meargă în Franţa cu naţionala
Mutu ar putea semna cu Pandurii ca să meargă în Franţa cu naţionala

Preşedintele formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a declarat ieri seară, la Digi Sport, că nu este exclus ca la reluarea campionatului Ligii I să-l vedem pe Adrian Mutu în tricoul gorjenilor. „Briliantul”, care pe 8 ianuarie împlineşte 37 de ani, vrea să-şi încheie cariera internaţională cu prezenţa la CE din acest an, găzduit de Franţa, şi tocmai de aceea tatonează mai multe variante privind un viitor transfer.

„E o variantă ca Mutu să fie antrenat de amândoi Iordănescu în acest an, adică şi de Edi, şi de Anghel. Edi s-a întâlnit la o cafea cu Adi Mutu, dar e mult până la a spune că e o negociere. Se cunosc de mult timp, au schimbat impresii, Edi s-a interesat de situaţia lui, nu i-a făcut o propunere, dar dacă ţinem cont că perioada de transferuri e lungă, e posibil orice variantă”, a spus Răducan. „Nu este simplu să ai parte de astfel de trasee şi aici e meritul lui Edi că a reuşit cu Săpunaru, cum la fel a reuşit şi cu Răduţ, care a revenit în atenţia echipei naţionale, şi este şi posibilitatea ca Mutu să urmeze acest traseu, dar nu neapărat să joace la noi. Important pentru el este să fie la punct cu pregătirea fizică şi să-şi dorească foarte mult. Din ce am văzut şi din ce am simţit, Mutu ar vrea să iasă frumos din fotbal şi cred că echipa care va reuşi să-l legitimeze va da de un jucător motivat cu gândul la turneul final”, a adăugat preşedintele gorjenilor.

 

„Avem trei posturi pe care trebuie să le acoperim”

 

Întrebat dacă Pandurii este un club care poate satisface pretenţiile financiare ale Adrian Mutu, Narcis Răducan a recunoscut că n-ar fi deloc uşor de plătit un contract foarte mare.

„Avem şi noi dificultăţi financiare şi nu sunt uşoare, dar sper să le rezolvăm până vom pleca în cantonament. Eu cred că sunt probleme rezolvabile şi cred că le vom încheia în timp util. Sunt probleme care ţin de la cantonament, care a fost rezervat, dar nu şi plătit, şi până la transferurile de jucători. Avem trei posturi pe care trebuie să le acoperim. Ni s-a propus şi Hamza, dar deocamdată nu am finalizat nimic. Piaţa jucătorilor liberi e mare, dar cei care au confirmat aici sunt destul de puţini”, a mai spus Narcis Răducan.

Conducătorul pandurilor a vorbit şi despre situaţia lui Mihai Răduţ, fotbalist care a intrat deja în ultimele şase luni de contract şi care este dorit de Dinamo: „Încercăm să-i prelungim şi lui Răduţ contractul. Dacă va vedea o oportunitate să treacă la un alt nivel, va rămâne în cupele europene şi la Pandurii”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS