11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Van Gaal le-a mulțumit suporterilor pentru susținere

Fotbal – Van Gaal le-a mulțumit suporterilor pentru susținere

Louis van Gaal, antrenorul echipei de fotbal Manchester United, le-a mulțumit joi suporterilor pentru sprijinul arătat în ciuda rezultatelor nesatisfăcătoare ale „diavolilor roșii”, atât în campionatul Angliei cât și în Liga Campionilor, informează Agerpres.

„Am mai întâlnit greutăți la alte echipe pe care le-am antrenat, dar trebuie să subliniez că suporterii cei mai buni se găsesc la  Manchester United”, a afirmat Van Gaal, pe care presa îl vedea demis după eliminarea rapidă din Liga Campionilor, după faza grupelor.

„Într-o situație atât de grea, ei continuă să aplaude performanțele jucătorilor, iar asta e pur și simplu fantastic”, a adăugat tehnicianul olandez.

În ultima etapă, United a remizat acasă (0-0) cu altă echipă ce are un sezon slab, campioana Chelsea. „Diavolii roșii” au pus capăt unei serii de patru eșecuri în toate competițiile, dar au ajuns la 8 meciuri consecutive fără victorie. Ei sunt pe locul 6 în Premier League, la cinci puncte de poziția a patra, ultima care duce în Liga Campionilor, înaintea meciului de sâmbătă cu Swansea, de pe Old Trafford.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS