11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMoșul n-a venit la Pro Junior Craiova, dar a trimis cadourile

Moșul n-a venit la Pro Junior Craiova, dar a trimis cadourile

Copiii de la Pro Junior au fost încântaţi de darurile primite (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Copiii de la Pro Junior au fost încântaţi de darurile primite (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Copiii de la Pro Junior Craiova nu s-au întâlnit cu Moș Crăciun în acest an, personajul foarte îndrăgit fiind, probabil, ocupat în Laponia. Dar și așa a reușit să-i facă fericiți pe micuții fotbaliști, trimițând cadouri prin intermediul antrenorilor Mircea Popa și Cristian Pițiche. Darurile au ajuns la „destinație“ ieri după-amiază, la ultima ședință susținută în acest an pe terenul sintetic al Liceului „Henri Coandă“.
Cu acest prilej, grupa de copii născuți în 2007 s-a fălit cu prima întrecere câștigată recent, fiind vorba despre Cupa Moș Crăciun, desfășurată la Severin, la startul căreia s-au aflat opt competitoare: Coltem Timișoara, CSM Reșița, Luceafărul Severin, Dumbrăvița Timișoara, Dinamyk Craiova, Pro Junior Craiova, Pandurii Târgu Jiu și LPS Târgu Jiu. Juniorii lui Mircea Popa au trecut în grupă cu 3-1 de LPS Târgu Jiu, cu 2-0 de Dinamyk Craiova și cu 3-1 de Pandurii Târgu Jiu, iar în finală au dispus cu 4-1 de Coltem Timișoara. Pro Junior a cucerit și două premii speciale, Mario Ilie obținând atât titlul de „Cel mai tehnic jucător“, cât și pe cel de „Golgheterul turneului“, având zece reușite.

Mircea Popa: Nu mă așteptam să câștigăm

Unul dintre antrenorii de la Pro Junior Craiova, Mircea Popa, a mărturistit că succesul de la Severin a fost peste așteptările sale.
„Sincer, nu mă așteptam să câștigăm, pentru că echipa de 2007 are doar un an de activitate și am mers la Severin cu gândul să intrăm în primele trei clasate. A fost o surpriză plăcută pentru mine, pentru părinți, pentru copii ce am reușit acolo. Cei mici nici nu știau să se bucure pentru locul întâi… Am întâlnit echipe foarte bune, care s-au calificat în fazele superioare ale turneelor principale și de aceea nu îndrăzneam să visăm că vom câștiga turneul. Moșul nu a reușit să ajungă, dar copiii au parte de cadouri, pentru că merită. Urmează o binemeritată vacanță pentru toată școala noastră, iar pe 12 ianuarie ne vom relua pregătirile. Cei mari, mai exact grupa de 2004, o grupă foarte bună, vor susține un cantonament la Bușteni și așteptăm rezultate bune și în 2016“, a declarat Mircea Popa, pentru GdS.
Grupa de copii născuți în 2007 îi cuprinde pe următorii: Vlad Deliu, Vlad Isvoranu, Răzvan Pârvan, Mario Ilie, Rareș Vozaru, Mario Pițiche, Sebastian Cartuș, Luca Troacă, Eric Gugu și Albert Urâta.
Pe lângă aceștia, la înmânarea cadourilor au fost prezenți și ceilalți juniori ai clubului: Yanis Popescu, Mario Ștefan, Dragoș Predescu, Raul Costea, Liviu Bărbulescu, Teo Bălan, Mario Morcanu, Ștefan Joița, Alin Brânzan, Ionuț Călin, Bogdan Mustafa, Robert Olteanu, Mihai Anghelescu, Paul Mondea, Liviu Iacob, Luca Rădoi, Mihai Lungu, Yanis Căeru, Mihnea Vlad, Alex Lăzeanu, Ștefan Nisipeanu, Alex Radu, Mihai Măgâlea, Tibi Apostol, Luca Drulă, Alex Iovan, Teo Cruceru, Teo Dima, Roberto Nica, Andreas Constantinescu, Alex Barbu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS