8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBăieții lui Pascu au fost eliminați din Cupa CEV

Băieții lui Pascu au fost eliminați din Cupa CEV

Formația masculină de volei SCM-U Craiova a încheiat marți seară parcursul în Cupa CEV, după ce a fost învinsă cu scorul de 3-0 (25-20, 25-15, 25-18), în deplasare, de către echipa greacă Olympiakos Pireu, în meciul retur din optimile de finală. Elenii câștigaseră și meciul tur din Bănie, cu 3-2, și s-au calificat în sferturile de finală. În partida de marți, antrenorul craiovenilor, Dan Pascu, s-a confruntat cu probleme de lot. Liberoul Mihai Mărieș a fost indisponibil, iar căpitanul Laurențiu Lică a resimțit dureri lombare în setul al doilea și nu s-a mai putut conta pe aportul lui.
„Am avut un început bun de meci, dar pe fondul unor greșeli și al unor decizii ciudate am cedat lupta în primul set. După aceea, am încercat să ne revenim, dar ne-a fost foarte greu. Acum ne concentrăm pe campionatul intern. Sâmbătă avem utima etapă din tur, cu CSM București, în deplasare. Îmi doresc să am tot lotul valid și să încheiem cu bine anul“, a spus tehnicianul echipei din Bănie.
Și echipa feminină de volei SCM-U Craiova a jucat marți, disputând un meci restant din etapa a cincea a Diviziei1 A1. Elevele lui Alex Cosma au întâlnit pe teren propriu campioana și totodată liderul neînvins Alba Blaj și au fost depășite cu scorul de 3-0 (25-16, 25-13, 25-10), ele încheind turul pe locul zece, cu nouă puncte acumulate. Returul se va relua pe 23 ianuarie 2016.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS