10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPilcevic, aproape de SCM-U Craiova

Pilcevic, aproape de SCM-U Craiova

Radenko Pilcevic

Rezultatele slabe din ultima perioadă i-au determinat pe oficialii clubului SCM Craiova să mai transfere un jucător. Aceștia poartă negocieri cu un sârb, Radenko Pilcevic (foto), care evoluează pe posturile 1-2. Directorul clubului, Marius Barcan, a confirmat pentru GdS că se discută cu baschetbalistul sârb, dar că Pilcevic nu și-a pus deocamdată semnătura pe contract. „Suntem în discuții cu acest jucător, dar nu a semnat. Vă vom anunța când vom avea noutăți“, a spus ieri Marius Barcan.
Radenko Pilcevic, care va împlini luna aceasta 29 de ani, are 1,86 m și 85 kg, iar în trecut a evoluat la BCM-U Pitești și BC Timișoara. Sârbul a început sezonul la echipa Metalac Valjevo.
SCM-U Craiova va afla astăzi cu cine va juca în sferturile de finală ale Cupei României, în urma tragerii la sorți. În acest sezon competițional, potrivit formatului agreat pentru organizarea Cupei României, la încheierea primului tur s-au declarat doi lucky loseri pentru a completa tabloul sfertfinalistelor competiției eliminatorii. Aceștia au fost Craiova și Dinamo București. Celelalte echipe calificate în sferturile de finală sunt Energia Târgu Jiu, BC Mureș, U BT Cluj-Napoca, Steaua CSM EximBank București, BCM U Pitești, CSU CSU Oradea.
Jocurile din sferturile de finală se vor disputa pe 4 și 9 ianuarie 2016, cu precizarea că Energia Târgu Jiu va trebui să-și amâne jocul din prima manșă deoarece la acea dată va avea programat un joc de cupele europene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS