10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - CSU Craiova, doar remiză cu Timișoara (update, declarații)

Fotbal – CSU Craiova, doar remiză cu Timișoara (update, declarații)

Mateiu (la minge) şi colegii săi au căutat în permanenţă să desfacă apărarea bănăţeană (foto: Alexandru Vîrtosu)
Mateiu (la minge) şi colegii săi au căutat în permanenţă să desfacă apărarea bănăţeană (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova a remizat, scor 1-1, în partida disputată astăzi, pe stadionul „Extensiv”, în compania echipei ACS Poli Timișoara, contând pentru etapa a 20-a din Liga I. Oaspeții au deschis scorul în minutul 42, Hernandez transformând fără emoţii o lovitură de la 11 metri. Alb-albaștrii au restabilit egalitatea în minutul 57, Bancu a pătruns pe stânga și a pasat în careul mic, de unde Rocha a deviat balonul trimiţând la colţul lung.

CSU Craiova: Bălgrădean – Achim, Popov, Iliev, Vătăjelu – Mateiu, Madson (’74, Curelea), Zlatinski, Bancu (’68, Băluță) – Rocha, Ivan (’86, Hergheligiu). Antrenor: Emil Săndoi.
ACS Poli Timișoara: Kirschstein – Melinte, Scutaru (’30, Cânu), Luchin, D. Popescu – Hernandez (’71, Belu), Llorente, Ov. Popescu – Curtean, Rufino (’64, Sarmov), Zicu. Antrenor: Florin Marin.
Cartonașe galbene: Bancu ’59 / Melinte ’20, ’68, Hernandez ’38, Rufino ’61.

Cartonaş roșu: Melinte ’68.
Au arbitrat: Cristian Pavel Balaj – Ciprian Florin Danșa, Andrei Constantinescu; Marian Barbu.
Observatori: Irina Mârț, Iulius Nemțeanu.
În partida viitoare, CS Universitatea Craiova va întâlni, în deplasare, pe Steaua București, partida fiind programată duminică, de la ora 20.30.

Declarații după meci (Digi Sport):

Emil Săndoi, antrenor CSU Craiova:
„Parcă am mai văzut partitura asta cu Pandurii și ASA. Am dominat de o manieră categorică, iar terenul pe noi ne dezavantajează în primul rând. E un rezultat nedrept, adversarul cred că a ajuns de două ori în careul nostru. Noi am ajuns în fața porții, dar suferim la finalizare. Ne creem ocazii, dar nu reușim să o băgăm în poartă. E un rezultat nedrept. La unele jocuri vântul ne-a băgat mingea în poartă, acum ne-a scos-o. Nu am ce reproșa arbitrului. Cred că a fost 11 metri la Achim. A mai fost o fază cu Rocha flancat de doi adversari la 18 metri, dar nu pot să mă pronunț”.

 

Cristi Bălgrădean, portar CSU Craiova:
„Mi-e greu să îmi găsesc cuvintele. Am reușit doar un egal. Nu este bine pentru noi, dar asta este viața. A fost un teren greu, și vântul. Și Timișoara a jucat în aceleași condiții. Atât am putut azi. Ne pare rău! Azi a făcut Achim penalti, dar nu suntem supărați pe el. Când pierdem, toți pierdem. Cu acest egal, dacă Târgu Mureș câștigă ne îndepărtăm puțin de obiectiv. Nu suntem într-o situație prea plăcută”.

 

Valentin Iliev, fundaș CSU Craiova:
„Am avut multe șanse să dăm gol, nu am dat. Cu un penalti, Timișoara a luat un punct. Nu avem scuze, am încercat dar a vrut Dumnezeu să fie egal. Am dominat tot meciul. E greu să construiești pe vânt, dar trebuia să dăm gol. Acum ne vom pregăti și fizic și psihic pentru meciul cu Steaua”.

 

Florin Marin, antrenor ACS Poli Timișoara:
„Este un rezultat bun, un punct câștigat împotriva unei echipe foarte bune, care a demonstrat că are potențial. Condițiile au fost grele. Noi ne-am complicat situația în repriza a doua, când vântul s-a schimbat. Am rămas și în inferioritate numerică și sunt mulțumit de rezultat. Scutaru a plecat cu ambulanța, este mai bine, și-a revenit, sper să nu aibă probleme grave”.

 

Ianis Zicu, atacant ACS Poli Timișoara:
„Fără victorie lucrurile se complică și nu mai putem să prindem play-off-ul, dar este important să facem puncte, să salvăm echipa de la retrogradare și să nu ne facem de râs. Nu prea am fost dominați în multe partide, dar nici nu am câștigat. Am demonstrat că avem valoare, în ultimele partide jocul nostru a fost în creștere. Azi condițiile au fost negative pentru fotbal, de la gazon până la vânt. Vântul schimbă traiectoria mingii, tu o aștepți într-o parte, ea se duce în altă parte”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS