17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – Pandurii, victorie la pas cu Concordia Chiajna

Fotbal – Pandurii, victorie la pas cu Concordia Chiajna

Răduţ a făcut o partidă bună contra Chiajnei (foto: prosport.ro)
Răduţ a făcut o partidă bună contra Chiajnei (foto: prosport.ro)

Pandurii Târgu Jiu a învins-o vineri seară, scor 2-0, pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin, pe CS Concordia Chiajna, în primul meci din etapa a 19-a Ligii I. Răduţ a deschis scorul din lovitură liberă (’42), iar Hora a majorat avantajul, din penalti, în minutul 68.

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Filippeto, Vasco, Momcilovic – Săpunaru (’89, Piţian), Droppa – Ciucur (’71, Trifu), Nistor (’85, Mărgărit), Răduţ – I. Hora. Antrenor: Edi Iordănescu.

Concordia: Matache – Bărboianu, Mamele (’70, M. Constantinescu), Tincu, Sârghi – Giurgiu, Madeira (’78, M. Cristescu) – Serediuc, Purece, Lazăr – Pena (’80, R. Răducanu). Antrenor: Adrian Falub.

Cartonaşe galbene: Săpunaru, Unguruşan, Răduţ, Filippetto / Giurgiu, Cristescu, M. Constantinescu.

Au arbitrat: Cristian Balaj – Ciprian Florin Danşa, Alexandru Cerei; Florin Mihai Marcu.

Observatori: Constantin Ştefan, Romulus Gabor.

Victoria aceasta o duce pe Pandurii pe locul doi, cu 36 de puncte, la un punct de liderul Asta Giurgiu şi cu trei în faţa Viitorului, aflată acum pe poziţia a treia.

„Mă bucur că am reuşit să marchez, dar primordial era să câştige echipa. Ştiam că vom avea un meci dificil, mai ales că au schimbat antrenorul. A contat enorm că am marcat destul de repede şi în repriza a doua. Am avut o tresărire de orgoliu pentru că pierdusem toate meciurile cu Chiajna de când a venit Edi Iordănescu. Au contat cel mai mult punctele, dar şi ceea ce s-a întâmplat în tur. Sperăm ca la finalul sezonului regulat să fim cât mai în faţă şi să prindem locurile de play-off. Asta e cel mai important. Am contract cu Pandurii până la vară şi vreau să-l duc la bun sfârşit. Dinamo, da, e o echipă bună! Se ştie că am avut discuţii cu ei la începutul sezonului, dar nu s-a concretizat nimic şi am rămas aici. Important e acum să joc bine aici şi să fiu sănătos”, a declarat Răduţ, conform prosport.ro, la finalul partidei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS