8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFilieșenii, „ciupiți“ de arbitri (galerie foto)

Filieșenii, „ciupiți“ de arbitri (galerie foto)

Moraru (la minge) a marcat pentru Filiaşi, dar golul a fost anulat pe nedrept (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Moraru (la minge) a marcat pentru Filiaşi, dar golul a fost anulat pe nedrept (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Formația doljeană CSO Filiași a remizat vineri, scor 0-0, pe stadionul „Chimia“ (Ișalnița), cu Național Sebiș, într-o partidă contând pentru etapa a 13-a din Liga a III-a, seria 4. Gazdele, care au avut o evoluție bună în special în repriza a doua, au reușit să marcheze în minutul 44, prin Moraru, care a reluat cu capul de la șase metri o centrare de pe dreapta a lui Fotescu, însă arbitrul asistent Silviu Goicea a indicat, eronat, poziție de offside.
CSO Filiași: Lascu – Orban, Bălașa, Neacșu, Mainerici – Petcu, N. Popescu, Duriță, Moraru (‘67, Georgescu) – Pârvuică (‘81, Bălă), Fotescu. Antrenor: Ionel Luță.
Național Sebiș: Păduraru – Rosemblum, Dăruială, Stupu, Lățea, Cherecheș, Susan (‘58, Rus), Mihuță (‘90, Oiță), Unguru, Călin, Velici. Antrenor: Călin Cojocaru.
Cartonașe galbene: Moraru, Pârvuică / Stupu.
Au arbitrat: Daniel Nicolae Neagoe – Silviu Goicea, Adina Catrina.
Observatori: Luis Moisescu, Ionel Catană.

Tunurile pe „fluieraşi“

La finele partidei, staff-ul formației CSO Filiași a acuzat maniera de arbitraj și s-a consolat cu evoluția per ansamblu.
„Cred că a fost cel mai bun meci al nostru de pe teren propriu, dar am întâlnit o brigadă de arbitri care pur și simplu nu ne-a dat voie să câștigăm. Spun asta pentru că am dat un gol perfect valabil, a inventat foarte multe lovituri libere pentru echipa oaspete și ne-a arătat cartonașe galbene nejustificat. Mă bucur că am reușit să facem un joc bun cu o echipă care aspiră la promovare, iar asta înseamnă că se vede munca pe care am depus-o împreună și cred că în continuare putem să facem mult mai multe puncte. Felicit băieții pentru ce au făcut pe teren. Este un punct muncit și am fost foarte aproape de a doua victorie consecutivă pe teren propriu, dar nu-i nimic, dacă muncim în continuare și suntem serioși vom câștiga meciul următor“, a subliniat antrenorul Ionel Luță, pentru GdS.
„Pentru mine este o victorie și i-am felicitat pe băieți. Chiar dacă nu sunt contabilizate toate cele trei puncte,
le-am spus că așa cum au jucat nu s-a văzut diferența dintre locul doi (Național Sebiș – n.r.) cu penultima clasată. Am jucat foarte bine. M-a dezamăgit maniera de arbitraj, care a fost total contra noastră, au fost faze dubioase pe care le-a tratat pentru o echipă într-un fel și pentru cealaltă în altul, iar golul marcat de Moraru a fost perfect valabil, nu a fost nici vorbă de offside. Am avut un joc foarte bun. Eram convins că antrenorul Ionel Luță îi va pune pe picioare pe băieți. Filiașiul a devenit o nucă tare pentru toate echipele și ne jucăm toate meciurile numai pe teren“, a afirmat președintele Florin Spânu, pentru GdS.
Din rândul jucătorilor, atacantul Alexandru Fotescu consideră că el și colegii săi au făcut tot ce se putea și că doar ghinionul a făcut ca golul să lipsească. „Am pierdut două puncte la cum s-a desfășurat jocul. Nu vreau să dau vina pe arbitraj, ci doar să-mi felicit colegii și staff-ul tehnic, pentru că noi am încercat să ne facem treaba cât mai bine. Jucăm altceva de câteva etape, este mai multă determinare, ambiție și se vede și în rezultate. Am trecut peste problemele din trecut și privim spre viitor cu gândul de a face o treabă bună“, a declarat Fotescu, pentru GdS.
Cealaltă reprezentantă a Doljului din Liga a III-a care a jucat vineri, CS Podari, a pierdut cu scorul de 3-1 pe terenul celor de la Atletic Bradu. Golurile învingătorilor au fost marcate de Iamandi (‘13) și Tănase (‘61, ‘90), replica oltenilor venind prin Ionuț Şerban (‘33).

Galerie foto (Alexandru Vîrtosu):

_DSC0023

_DSC0026

_DSC0027

_DSC0029

_DSC0030

_DSC0031

_DSC0033

_DSC0034

_DSC0035

_DSC0037

_DSC0039

_DSC0040

_DSC0044

_DSC0045

_DSC0049

_DSC0050

_DSC0053

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS