6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU II Craiova susține primul test sub presiune

CSU II Craiova susține primul test sub presiune

Formația secundă a CS Universitatea Craiova întâlnește sâmbătă, de la ora 14.00, în Banat, pe ASU Poli Timișoara, liderul la zi al seriei a 4-a din Liga a III-a, într-o partidă contând pentru etapa a 13-a.
Directorul tehnic al echipei „satelit“, Ciprian Urican, a afirmat că este foarte curios de modul în care se vor comporta elevii lui Daniel Mogoșanu în fața unui adversar puternic, încurajat de una dintre cele mai frumoase galerii din România. „Sunt foarte curios cum vor reacționa tinerii noștri în fața unui public fantastic, numeros, pentru că vorbim despre una dintre cele mai frumoase galerii din România. Acolo o să fie atmosferă de derbi, cu steaguri, cu multă lume… Să vedem dacă ai noștri pot să facă față și presiunii din tribune, pe lângă faptul că întâlnesc liderul la zi al clasamentului. Este un test destul de important pentru noi și putem să tragem niște concluzii după el. O să ne bazăm numai pe juniorii din lot, plus Căle, care e singurul senior. Nu primim nici un ajutor de la prima echipă a clubului. Și din copii sunt accidentați, în speță Samuel Luică și Lucian Scarlat, iar Burlacu este suspendat. Sunt încrezător că putem obține cel puțin un punct. De cinci etape nu am mai pierdut și suntem pe un trend ascendent, așa că suntem capabili de lucruri frumoase și la Timișoara, doar că aici va conta foarte mult reacția lor la un prim episod cu o atmosferă ostilă“, a declarat Ciprian Urican, pentru GdS.

Petre vizează golul

Din rândul juniorilor de la CSU, Robert Petre, unul dintre cei mai activi mijlocași în ultimul timp, a spus că echipa sa poate continua seria jocurilor fără înfrângere.
„Jucăm împotriva echipei cu foarte mulți suporteri și sigur va fi o atmosferă frumoasă, de Liga I. O să fie un meci greu, dar sperăm să aducem acasă cele trei puncte. Ne dorim mult să obținem al șaselea rezultat pozitiv. Nu am prea reușit să marchez în ultimul timp și sper din toată inima să dau gol la Timișoara și să-mi ajut cât mai mult echipa“, a declarat Robert Petre, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS