13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCS Podari și CSO Filiași au meciuri grele

CS Podari și CSO Filiași au meciuri grele

Formațiile doljene CSO Filiași și CS Podari vor avea parte de adversari dificili astăzi, de la ora 14.00, în etapa a 13-a din Liga a III-a.
În seria 3, CS Podari, care a bifat în runda trecută victoria la meciul de debut al lui Gigi Ciurea în postura de antrenor, 3-0 cu Urban Titu, va evolua în deplasare, pe terenul celor de la Atletic Bradu, formație poziționată la mijlocul clasamentului.
„Întâlnim o echipă bună și am înțeles că se joacă pe un teren sintetic, deci o suprafață rapidă, motiv pentru care am avut o discuție cu jucătorii să se încalțe adecvat. Problema mea cea mare este că avem doi jucători de bază pe care nu-i putem folosi. Este vorba despre portarul Marian Mecea, care acuză dureri la inghinali, și Ionuț Badea, care a avut o indigestie și nu și-a revenit. Dar sperăm să facem un joc bun și să nu pierdem“, a declarat antrenorul podărenilor, Gigi Ciurea, pentru GdS.

Spânu: Vrem victoria cu Sebișul

Un adversar de calibru îl va avea și CSO Filiași, care va întâlni pe stadionul „Chimia“ (Ișalnița) pe Național Sebiș, a doua clasată în seria a 4-a. Trupa antrenată de Ionel Luță încearcă să obțină un rezultat pozitiv, iar optimismul este mare deoarece lista indisponibililor s-a micșorat simțitor față de jocul de la FC Hunedoara, doar Aurel Lupu, care s-a operat săptămâna trecut, fiind inapt.
„Nu concepem decât victoria cu Sebișul. Toți jucătorii sunt apți de data asta, excepție făcând Lupu, care a fost operat. Băieții sunt concentrați și mobilizați pentru obținerea celor trei puncte. Este un meci foarte greu, întâlnim o echipă foarte bună, care și în campionatul trecut a avut un joc bun și nu știu cum de a pierdut pasul cu UTA, fiind la un moment dat prima cu șanse la promovare. Îi respectăm pe adversari, dar sunt convins că jucătorii noștri vor trata jocul cu mare seriozitate și vor lupta ca să părăsească locul ocupat în clasament“, a declarat președintele lui CSO Filiași, Florin Spânu, pentru GdS.
A treia formație a Doljului din Liga a III-a, CS Universitatea II Craiova, va evolua mâine, de la ora 14.00, pe terenul bănățenilor de la ASU Poli Timișoara, lidera seriei a 4-a.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS