9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Satelitul“ îi pregătește o surpriză Măgurei Cisnădie

„Satelitul“ îi pregătește o surpriză Măgurei Cisnădie

Echipa secundă a CS Universitatea Craiova întâlnește astăzi, de la ora 14.00, pe stadionul din Ișalnița, pe Măgura Cisnădie, partida contând pentru etapa a 12-a din Liga a III-a, seria 4. Dacă până acum fiecare partidă susținută de „satelit“ era caracterizată de antrenorul Daniel Mogoșanu ca fiind foarte dificilă, având permanent probleme de efectiv, de data aceasta lucrurile stau cu totul altfel, mult mai bine. Întreruperea campionatului și negăsirea unei echipe pentru un joc amical i-a determinat pe oficialii grupării din Bănie să ia în calcul trimiterea a șase fotbaliști din prima formație a clubului să evolueze la „satelit“. Prezent la emisiunea „Repriza de Sud“, de la Alege TV și Radio Sud, tehnicianul Emil Săndoi a dezvăluit numele celor care vor fi trimiși să joace în acest meci cu Măgura Cisnădie din Liga a III-a și a explicat că decizia a fost îmbrățișată de aceștia.
„Întreruperea campionatului ne dă posibilitatea să reglăm multe carențe din joc și să ne mai punem la punct fizic. Ne lipsește starea de competiție, iar pentru asta am decis să le oferim șansa de a evolua într-un meci oficial măcar fotbaliştilor care au jucat mai puțin în ultimul timp. Am discutat cu Daniel Mogoșanu și am convenit să cedăm șase jucători la echipa a doua pentru partida cu Măgura Cisnădie. Este vorba despre portarul Cătălin Straton, fundașul Valentin Iliev, mijlocașii Alex Băluță, Nicușor Bancu și atacanții Andrei Hergheligiu și Simon Mazarache. Să vă spun o chestie: Iliev s-a inclus singur în lista aceasta. El a venit și mi-a spus că nu-l interesează că starea terenului de la Ișalnița nu este atât de bună și că există riscul accidentării, că el vrea să joace. Și Hergheligiu la fel. Iliev, deși are 35 de ani, se mișcă de parcă ar avea 20. Glumind puțin, cei de la Măgura vor crede că au jucat cu echipa mare. Este adevărat că noi nu dăm de obicei jucători la echipa a doua, dar acum asta este conjunctura și vom profita de ea. În felul acesta vom ajuta și echipa a doua să mai urce puțin în clasament“, a declarat Emil Săndoi.

Mogoșanu: Meciul nu este câștigat dinainte

La rândul său, „principalul“ echipei secunde, Daniel Mogoșanu, consideră că punctele nu sunt deja câștigate și le cere jucătorilor să rămână concentrați asupra misiunii.
„Noi când nu primim pe nimeni de la prima echipă, când primim foarte mulți. Nu sunt deloc supărat că vin șase inși, din contră. Nu știu dacă vor fi titulari sau vor intra pe parcurs, asta vom vedea, dar sunt bineveniți. Cu toate acestea, meciul cu Măgura nu este câștigat dinainte și, cu siguranță, nu va fi atât de ușor pe cât credem. Suntem favoriți, este adevărat, dar trebuie să rămânem concentrați și să obținem toate cele trei puncte“, a declarat Daniel Mogoșanu, pentru GdS. CS Universitatea II Craiova ocupă locul 13 în clasamentul Ligii a III-a, seria 4, cu opt puncte și un golaveraj negativ, 10-16.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS