15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUn rugbist neozeelandez i-a dăruit medalia unui copil (UPDATE)

Un rugbist neozeelandez i-a dăruit medalia unui copil (UPDATE)

12182320_1022741941080828_1199758209_n

Noua Zeelandă a câştigat sâmbătă Cupa Mondială din Anglia, după o finală palpitantă cu Australia, scor 34-17. Selecţionata All-Blacks a devenit astfel prima din lume care a cucerit trei titluri mondiale (1987, 2011 şi 2015) şi prima echipă care îşi apără titlul mondial. Bucuria a fost una pe măsură în rândul neozeelandezilor, iar în timpul turului de onoare un gest făcut de unul dintre jucătorii campioni a ieșit în evidență.
Sonny Bill Williams i-a dăruit medalia de campion unui copil de 14 ani, care a fost doborât chiar în fața sa de un steward. Tânărul fan încerca să intre în fugă pe teren pentru a sărbători alături de eroii săi și a fost placat chiar în fața lui Williams. „Făceam turul de onoare şi am văzut cum un băiat care alerga spre teren a fost doborât de un agent de ordine chiar în faţa mea. L-a placat la propriu. Mi-a părut rău pentru el şi am încercat să-i fac o seară frumoasă. Este mai bine ca medalia să fie la gâtul lui decât la al meu“, a declarat Williams.

UPDATE:

Rugbistul Sonny Bill Williams, câştigător al Cupei Mondiale cu naţionala Noii Zeelande, a primit din partea organizatorilor o nouă medalie, după ce a dăruit-o pe cea primită sâmbătă unui copil de 14 ani, informează The Guardian.

Williams a primit a doua medalie la o ceremonie de premiere ce a avut loc duminică seară, la Londra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS