24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportStaicu n-a iertat nici Șoimii

Staicu n-a iertat nici Șoimii

Vâlcenii (în albastru) au contabilizat un punct din confruntarea cu Șoimii Pâncota (foto: sportarad.ro)
Vâlcenii (în albastru) au contabilizat un punct din confruntarea cu Șoimii Pâncota (foto: sportarad.ro)

CSM Vâlcea a obținut un punct în deplasarea de sâmbătă, de la Pâncota, remizând cu Șoimii, scor 1-1, într-o confruntare din etapa a 11-a a Ligii a II-a, seria 2. Arădenii au deschis scorul prin Pascariu, care a șutat puternic, cu stângul, de la zece metri, la conțul scurt (’48). Oltenii au replicat prin marcatorul său de câteva etape, Staicu, acesta trimițând cu capul, lângă bară, la colțul lung, o centrare venită de la Iordache (’69). De menționat faptul că „viperele” au evoluat în inferioritate numerică din minutul 73, când Pârvulescu a văzut direct cartonașul roșu în urma unui fault din spate comis asupra lui Ousmane.
Şoimii: Sălăjan – Dan, Dubeştean, Pascariu, Siminic – Gâlcă (’89, Cuedan), Pavel (’81, Fuchs), Issa, Leucuţa – Pirtea, A. Mihai (’71, Ousmane). Antrenor: Ionuț Popa.
CSM Vâlcea: Fildan – Samson, Cucui, Tomozei, I. Stoica – Pîrvulescu, L. Iordache – Firţulescu (’62, B. Geantă), Piscanu, Georgescu (’84, Ludușan) – M. Staicu (’88, Voinea). Antrenor: Alexandru Pelici.
Cartonașe galbene: Mihai ’5, Issa ’68 / Cucui ’57.
Cartonaș roșu: Pârvulescu ’73.
Au arbitrat: Florin Miron – Cristian Gabriel Drăguţ, Răzvan Constantin Nistoran.
CSM Vâlcea se menține pe poziția secundă, fiind la egalitate de puncte, 22, cu liderul seriei a II-a, UTA Bătrâna Doamnă, iar în runda următoare va juca tot în deplasare, cu FC Brașov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS