8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie scontată pentru Pandurii

Victorie scontată pentru Pandurii

Mihai Răduț (la minge) a restabilit egalitatea în disputa cu FC Voluntari (foto: panduriics.ro)
Mihai Răduț (la minge) a restabilit egalitatea în disputa cu FC Voluntari (foto: panduriics.ro)

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, ieri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii I. Golurile oltenilor au fost marcate de Răduţ (’38) şi Hora (’70), în timp ce pentru oaspeţi a înscris Todoran, în minutul 13.

Pandurii Târgu Jiu: Mingote – Unguruşan, Vasco Fernandes, Săpunaru, Momcilovici – Droppa, Mrzljak – Răduţ, Nistor (’90+3, Filipetto), Nicoară (’63, Wellington) – Hora (’84, V. Munteanu). Antrenor: Edward Iordănescu.

FC Voluntari: Botaş – Rus, Maftei, S. Rădoi, Briceag – Novac, Todoran (’74, Pancu) – H. Kone, Cârstocea (’43, Goossens), Vîlceanu (’63, Tchoutou) – Ad. Bălan. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Cartonaşe galbene: Răduţ ’54, Mrzljak ’90+1 / Goossens ’45+1, Maftei ’69, Pancu ’82.

Au arbitrat: Radu Petrescu – Valentin Avram, Bogdan Velicu; Robert Dumitru.

Observatori: Cristian Nica, Ioan Bogdan.

Înainte de startul jocului s-a ţinut un minut de reculegere în memoria victimelor incendiului de vineri, de la clubul Colectiv din Capitală.

 

Edi Iordănescu, mulțumit doar de rezultat

 

Antrenorul formației Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, a afirmat că se aștepta la un meci greu, dar și-a felicitat elevii pentru dorința de luptă.
„Ne așteptam la un meci foarte dificil, Voluntari este o echipă în revenire. Ei au început mai bine, noi nu, deși am avut inițiativa, nu am reușit să ne creăm ocazii clare de gol în fața unui adversar agresiv și care s-a apărat pe două linii. În atare condiții, am încurajat foarte mult jocul de bandă, un ritm mai ridicat, să ne creăm superiorități, însă m-au nemulțumit acele momente în care suntem departe de adversari, fără concentrare și la care Voluntari s-a dovedit foarte periculoasă pe contraatac. Una peste alta, felicit băieții pentru o victorie importantă, care ne apropie și mai mult de play-off”, a declarat Edi Iordănescu.

 

Mulțescu: Pandurii, cu șansa a doua la titlu

 

De partea cealaltă, tehnicianul lui FC Voluntari, Gigi Mulțescu, a recunoscut superioritatea echipei gorjene, considerând că ar avea șanse să obțină titlul de campioană.
„Am încercat să blocăm din fașă construcția pandurilor printr-un pressing agresiv, am și reușit, iar dacă marcam la 1-1 din postura de singur cu portarul, altfel se desfășura jocul. În altă ordine de idei, am jucat realist, la ceea ce puteam, la ceea ce aveam în față adică o echipă care după părerea mea pornește cu șansa a doua la titlu, după Astra, Pandurii fiind poate cea mai în formă formație a momentului. Referitor la rezultat, e clar că, dincolo de ratările noastre, diferența a făcut-o și valoarea individuală a jucătorilor echipei gazdă”, a declarat Gigi Mulțescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS