11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM vrea toate punctele de la Slobozia

SCM vrea toate punctele de la Slobozia

După aproape trei săptămâni de pauză, cauzată de acţiuni ale echipelor naţionale, Liga Naţională de handbal femininin se reia în acest sfârşit de săptămână cu etapa a opta. SCM Craiova va juca sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare, cu nou-promovata CSM Unirea Slobozia.
Gazdele au avut un debut anevoios în prima ligă, cu şase înfrângeri şi o singură victorie, iar formaţia din Bănie merge la Slobozia cu gândul la cele trei puncte, mai ales că în următoarele două etape elevele Simonei Gogârlă vor înfrunta echipele care anul trecut au ocupat primele două locuri în campionat, CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare.
Simona Gogârlă a spus că formaţia ialomiţeană este extrem de bătăioasă pe teren propriu şi, deşi ocupă locul 12 în clasament, meciul nu va fi floare la ureche pentru elevele sale. „Ne gândim doar la victorie în deplasarea la Slobozia, dar trebuie să muncim pentru ea. Vom întâlni o echipă bună, arţăgoasă, acasă joacă bine. Sper la un joc cât mai bun al nostru, agresiv în apărare. Ne aşteaptă o perioadă destul de grea, după această deplasare urmând să înfruntăm cele mai bune echipe din campionat, CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare“, a spus antrenoarea de la SCM Craiova.
În perioada de întrerupere a campionatului, Gogârlă nu a avut la antrenament toate jucătoarele, deoarece nu mai puţin de patru handbaliste au fost convocate la naţională. „Cele patru fete s-au întors de la loturile naţionale dornice de antrenament, au zis că le-a fost dor de Craiova şi de colege“, a completat Simona Gogârlă.
În ultimul meci disputat în Liga Naţională, SCM Craiova a învins CSM Ploieşti, cu scorul de 27-26 şi cu trei victorii, un egal şi trei înfrângeri, a acumulat zece puncte şi ocupă locul opt.
Celelalte jocuri din runda a opta: CSM Bucureşti şi HCM Roman 30-19, Rapid – Brăila, U Cluj – Ploieşti, Cisnădie – Vâlcea, Sebeş – Zalău. Partida HCM Baia Mare  – Corona Braşov este programat marţi, 20 octombrie, de la ora 18.00 (Digi Sport).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS