8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – CSU Craiova a primit interzis la transferuri (UPDATE)

Fotbal – CSU Craiova a primit interzis la transferuri (UPDATE)

Ovidiu Dănănae a făcut o gaură mare în bugetul CSU (foto: lupamea.ro)
Ovidiu Dănănae a făcut o gaură mare în bugetul CSU (foto: lupamea.ro)

CS Universitatea Craiova a primit în această seară o lovitură dură din partea FRF. Gruparea alb-albastră a pierdut şi la Comisia de Recurs litigiul cu fostul său fundaş Ovidiu Dănănae şi, pe lângă faptul că a fost obligată să-i plătească jucătorului 49.500 de euro net, adică drepturile contractuale din perioada 1 octombrie 2015 – 30 iunie 2016, a fost sancţionată cu interzicerea dreptului de a efectua transferări de jucători timp de un an.

CS Universitatea Craiova a mai fost obligată la plata sumei de 2.955 de lei către Ovidiu Dănănae, cu titlu de taxă de procedură, fond şi recurs.

Decizia este definitivă şi executorie pe plan intern, dar poate fi atacată la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în termen de 21 de zile de la comunicare.

Răspunsul CS Universitatea nu a întârziat.

„Cerem oficial președintelui Răzvan Burleanu să demită Comisia de Recurs, după această decizie. N-ai cum să sancționezi un club pentru o faptă pe care nu a făcut-o. Nu se poate să sancționezi clubul pentru că i-a reziliat contractul lui Dănănae, pentru că noi am mers la FRF și am cerut încetarea relațiilor contractuale cu jucătorul, iar tu, FRF, ai respins asta. Să nu uităm că această Comisie întoarce pe bandă rulantă zeci de decizii care sunt luate de Comisia de Disciplină sau de cei de la Litigii. Craiova a câștigat procesul pe care-l avea cu jucătorul la Comisia de Soluționare a Litigiilor (CNSL), iar acum cei de la Recurs vin să întoarcă această decizie! Această Comisie de Recurs trebuie să fie demisă în cel mai scurt timp pentru că este incredibil ce poate să facă. Mergem la TAS”, a declarat managerul CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS