17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Exclusiv: CSU Craiova merge în cantonament la Govora

Fotbal – Exclusiv: CSU Craiova merge în cantonament la Govora

Alb-albaștrii vor susține un minicantonament la Govora (foto: Alexandru Vîrtosu)
Alb-albaștrii vor susține un minicantonament la Govora (foto: Alexandru Vîrtosu)

Întreruperea sezonului din Liga I, datorată jocurilor echipei naționale a României din preliminariile CE din 2016, cu Finlanda și Insulele Feroe, i-a determinat pe oficialii CS Universitatea Craiova să programeze un minicantonament pentru elevii lui Emil Săndoi. Astfel, alb-albaștrii vor reveni la antrenament miercuri, iar de joi și până duminică, inclusiv, se vor pregăti în stațiunea montană Govora.
„Joi, vineri, sâmbătă și duminică o să mergem la Govora și e posibil ca la sfârșit de săptămână să susținem și un joc amical, dar nu cu o echipă de primă ligă. Dacă o să găsim o formație de prin zonă, de Liga a II-a sau a III-a, e foarte bine, dacă nu chemăm niște juniori ai noștri și jucăm între noi”, a declarat Emil Săndoi, pentru GdS.
Tehnicianul formației din Bănie a mărturisit că accidentarea fundașului Stephane Acka ar putea fi destul de gravă, dar că un diagnostic medical va fi primit în curând: „Acka a plecat în Italia și o să-și facă și acolo un consult, dar mi-e frică să nu fie ceva probleme pe la ligamente. Așa s-ar părea și asta înseamnă o perioadă mare de recuperare. Sper să ne înșelăm și să fie bine”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS