12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEdi Iordănescu a trecut la amenințări

Edi Iordănescu a trecut la amenințări

Săpunaru a debutat cu gol la Pandurii
Săpunaru a debutat cu gol la Pandurii

Antrenorul formației Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, a fost foarte supărat pe elevii săi după prestația din partida de marți, de la Arad, din 16-imile Cupei României, contra formației UTA Bătrâna Doamnă, câștigată la penaltiuri cu 4-2 (1-1 în timpul regulamentar), și i-a anunțat că va tăia în carne vie la sfârșitul turului dacă nu va vedea altă implicare în timpul jocurilor viitoare. Strategul gorjenilor a recunoscut că pentru o clipă a gândit că ar fi fost mai bine ca echipa sa să fie eliminată, ca să se poată concentra mai mult pe campionat, dar că acum se bucură pentru calificarea în optimile Cupei.
„În primul rând, am abordat meciul în condițiile în care am lăsat o serie de jucători importanți acasă, nu mai puțin de nouă, și evident că ne-am asumat niște riscuri. Sigur, ne doream să nu ajungem în prelungiri, dar dincolo de asta mă bucur pentru calificare, una muncită. Acum sper să reușim să recuperăm jucătorii, pentru că ne așteaptă un meci foarte dificil la Craiova. Nu aș putea să spun deloc că m-a mulțumit jocul, însă am folosit mulți jucători care aveau prea puține minute sau chiar deloc, plus că am fost forțat să fac unele schimbări în timpul meciului. Sincer, la un moment dat m-a bătut gândul dacă nu cumva e mai bine să ieșim din competiție, dar sigur a fost doar un imbold de moment, iar faptul că am tras până la capăt ne-a adus calificarea… Nu sunt îngrijorat că portarul a fost cel mai bun fotbalist al nostru. E greu să găsești motivație într-o asemenea partidă. Totuși, pentru mine, acest meci a însemnat și un examen al anumitor jucători și vă spun că perioada imediat următoare va fi una de evaluare. Cine se ridică la nivelul pretențiilor va rămâne, cine nu, va pleca!“, a declarat Edi Iordănescu.

Răducan: Sunt fericit că am reușit să ne calificăm

La rândul său, președintele pandurilor, Narcis Răducan, a admis și el că a fost o calificare norocoasă.
„A fost un meci greu, jucat împotriva unei formații care are câțiva jucători extrem de interesanți și care a jucat cu mult entuziasm. Este adevărat că am făcut și noi greșeli, prin care le-am permis să vină peste noi, iar dacă lași o echipă ca UTA să vină peste tine, este clar că te va și pedepsi. Sunt fericit că am reușit să ne calificăm, chiar dacă am făcut-o doar la penaltiuri“, a afirmat Narcis Răducan, conform sportarad.ro.

Săpunaru: Mă bucur că am debutat cu gol

Fundașul Cristi Săpunaru, care a deschis scorul la Arad, în meciul său de debut, a punctat că se simte foarte bine la Târgu Jiu.
„Mă bucur că am debutat cu gol, dar mă bucur și mai mult că am reușit să ne impunem. Ați văzut că UTA a tras cu dinții pentru a duce meciul cât mai mult posibil și îi felicit pentru asta, au o echipă bună. Mă simt bine la Pandurii, încerc să îmi fac treaba cât mai bine și dacă voi fi convocat la echipa națională, voi încerca să ajut. Trebuie să o luăm pas cu pas și în Cupă, nu ne gândim de pe acum la finală“, a spus Săpunaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS