17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM înfruntă Corona lui Burcea

SCM înfruntă Corona lui Burcea

Handbalistele de la SCM Craiova vor juca sâmbătă (ora 17.30, DigiSport), pe teren propriu, în compania formației Corona Brașov, în cadrul etapei a patra din Liga Națională.
Oltencele au fost învinse runda trecută la Râmnicu Vâlcea și acum își doresc să obțină cel de-al doilea succes stagional. Antrenoarea Simona Gogârlă speră ca elevele sale să nu mai repete greșelile de la Vâlcea. „Etapa trecută am făcut un meci cu rezultat dezamăgitor. Am pierdut atât de urât… Au fost foarte multe greșeli individuale de prindere-pasare care la acest nivel nu ar trebui să existe, aruncări la poartă nepregătite. Cred că avem o echipă cu potențial, dar ne mai lipsește încrederea. Ne așteaptă meciuri foarte grele și depinde de noi să ne revenim“. Corona Brașov, formație pregătită de antrenorul craiovean Bogdan Burcea, are două victorii și o înfrângere în acest sezon.
Cealaltă echipă olteană din Liga Națională, HCM Vâlcea, va juca în deplasare cu CSM Ploiești, partida fiind programată luni, de la ora 20.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS