11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii au ratat victoria

Gorjenii au ratat victoria

Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Dinamo, într-un meci din etapa a 9-a a Ligii I.
Oaspeţii au deschis scorul prin Essombe, care a şutat imparabil de la opt metri (’35), iar gorjenii au egalat în minutul 65, prin Filipetto, cu o lovitură de cap din centrul careului mare. Oltenii au intrat în avantaj graţie lui Ioan Hora, care a urmărit un balon respins de Cerniauskas după un şut al lui Ciucur (’80), însă victoria a fost spulberată în prelungiri, când Gnohere a marcat cu o lovitură de cap (‘90+4).
Pandurii: R. Stanca – Unguruşan, Vasco, Filipetto, Momcilovici – Piţian, Droppa – M. Răduţ (‘76, V. Munteanu), D. Nistor (‘84, Al. Dan), Hora – M. Roman (‘60, Ciucur). Antrenor: Edward Iordănescu.
Dinamo: Cerniauskas – Fai, A. Marc, Mevlja, S. Filip – Nedelcearu (‘25, Feussi), Vojnovici – D. Rotariu, Palici (‘73, Gavrilă), C. Matei – Essombe (‘61, Gnohere). Antrenor: Mircea Rednic.
În minutul 77, tehnicianul echipei Pandurii Târgu Jiu, Edward Iordănescu, a fost trimis în tribună din cauza protestelor vehemente.
Dan Nistor a primit un cartonaş galben pe banca de rezerve, în minutul 87.

Iordănescu arată cu degetul spre Rusandu

La finele disputei de la Severin, tehnicianul gorjenilor, Edi Iordănescu, a criticat maniera de arbitraj a centralului Lucian Rusandu şi a vorbit şi despre situaţia dificilă de la echipă, din cauza subţirimii lotului şi accidentărilor. „Întotdeauna am vrut să fiu echilibrat şi să respect oamenii şi deciziile arbitrilor, dar s-au strâns prea multe. Uitaţi-vă în minutul 64: corner pentru Pandurii, Piţian este luat în braţe şi trântit în careu. Penalti clar, dar arbitrul n-a dat. Este un arbitru pe care-l respect, sper să nu-l suspende, că nu mă ajută cu nimic. Am avut absenţe care se simt la noi, abia am strâns 18 jucători. Şi atunci frustrarea e şi mai mare când pierzi puncte printre degete“, a declarat Iordănescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS