17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportȘtefania Priceputu a luat medalie și la Mondiale

Ștefania Priceputu a luat medalie și la Mondiale

11889539_10155883952615167_839367007945253121_n

În urmă cu trei săptămâni, luptătoarea craioveană Ștefania Priceputu obținea un rezultat de excepție, medalia de aur la Campionatul European de cadeți din Serbia. Sportiva legitimată la Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trişcu“ şi CSM Craiova nu a avut deloc timp de sărbătorit pentru că a continuat pregătirile pentru o competiție și mai importantă, Campionatul Mondial, care se desfășoară în această perioadă în Bosnia.
Eleva lui Vali Boboșca își propunea să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului și la mondiale, să fie cea mai bună la categoria sa de greutate, 43 de kilograme. A concurat joi și o clipă de neatenție în semifinala cu o japoneză a făcut ca, în loc să lupte în finala mare, Ștefania să continue disputa pentru bronz. După ce a ratat aurul și argintul, ambițioasa luptătoare nu a mai lăsat să-i scape bronzul și a urcat din nou pe podium.
„A fost greu, am avut adversare foarte bune. Muncisem mult și mă așteptam să ies campioană mondială, dar un pic de neatenție în meciul cu japoneza în semifinale mi-a adus înfrângerea. Nu mă așteptam să pierd, dar în ultimele 15 secunde mi-a luat două puncte și a câștigat ea. Apoi, m-am mobilizat pentru finala mică, locurile 3-5, și am cucerit medalia de bronz. Oricum, sunt fericită că am urcat pe podium, iar la anul voi avea mai multă experiență și voi învăța din greșelile de acum“, a spus Ștefania Priceputu pentru GdS. Reamintim că sportiva de 15 ani a obținut în această vară și titlul de campioană mondială la lupte pe plajă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS