22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – CSU Craiova, victorie chinuită cu FC Voluntari

Fotbal – CSU Craiova, victorie chinuită cu FC Voluntari

Andrei Ivan (în albastru) şi colegii săi au reuşit cea de-a doua victorie din acest sezon (foto: csuc.ro)
Andrei Ivan (în albastru) şi colegii săi au reuşit cea de-a doua victorie din acest sezon (foto: csuc.ro)

 

CS Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1, la capătul unui joc anost, cu puţine ocazii de poartă, în partida disputată astăzi, pe stadionul „Dinamo” din Bucureşti, în faţa nou promovatei FC Voluntari, contând pentru etapa a 9-a a Ligii I. Alb-albaştrii au deschis scorul la prima lor ocazie notabilă, Băluţă a pus latul de la doi metri la o pasă venită de la Bawab, care a făcut mat apărarea gazdelor după o combinaţie cu Rocha (’61). FC Voluntari a restabilit egalitatea prin Voduţ, care l-a executat pe Bălgrădean cu un şut de la 20 de metri (’72). Gruparea din Bănie a „închis” tabela în minutul 88, Bogdan Vătăjelu marcând după o acţiune personală foarte frumoasă, cu un şut de la şapte metri, lateral stânga, la colţul lung.

FC Voluntari: Balauru – Rus, Maftei (’81, Novacovic), C. Achim, Fl. Maxim – Grigore (’46, S. Rădoi), Novac – Iorga, Cârstocea (’57, Voduţ), Pârvulescu – Pancu. Antrenor: Flavius Stoican.

CS Universitatea Craiova: Bălgrădean – S. Achim, Popov, Acka (’46, Kay), Vătăjelu – Zlatinski (’63, Madson), Mateiu – Băluţă (’81, Curelea), Bawab, Rocha – Ivan. Antrenori: Emil Săndoi, Sorin Cârţu.

Cartonaşe galbene: S. Rădoi ’90+3 / Curelea ’85.

Au arbitrat: Dragoş Istrate – Andrei Constantinescu, Bogdan Gheorghe; Florin Andrei.

Observatori: Cornel Fecioru, Imilian Şerbănică.

În partida viitoare, CS Universitatea Craiova va juca în Cupa Ligii, în compania celor de la FC Viitorul, confruntarea din optimile de finală fiind programată pe 10 septembrie, pe terenul grupării lui Gică Hagi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS