10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – Exclusiv: Dan şi Silviu Buzărnescu au plecat de la ACS Podari

Fotbal – Exclusiv: Dan şi Silviu Buzărnescu au plecat de la ACS Podari

Dan Buzărnescu (în alb) a părăsit-o pe ACS Podari şi s-a întors la CS Universitatea Craiova (foto: Alexandru Vîrtosu)
Dan Buzărnescu (în alb) a părăsit-o pe ACS Podari şi s-a întors la CS Universitatea Craiova (foto: Alexandru Vîrtosu)

Doar aproximativ o lună de zile a avut ACS Podari preşedinte de club. Fostul arbitru divizionar A Silviu Buzărnescu a hotărât să renunţe la post, considerând că nu poate lucra cu „informatorii” primarului Constantin Gheorghiţă. A părăsit echipa şi fiul acestuia, Dan, atacantul de 18 ani semnând cu CS Universitatea Craiova, grupare pentru care anul trecut a evoluat la juniori A şi a marcat 36 de goluri, fiind golgheterul trupei lui Daniel Mogoşanu.

„Încă de ieri (vineri – n.r.) am încercat să-i comunic primarului intenţiile noastre, dar nu a dorit să-mi răspundă la telefon. Oricum, domnul Gheorghiţă nu are nici o vină în toată povestea asta, informatorii dânsului de la echipă şi din echipă i-au livrat informaţii eronate. Nu vreau să comentez prea mult pe tema asta că nu are rost. Le doresc succes băieţilor în campionat, este un grup de jucători buni acolo, împreună cu antrenorul Dragoş Bon, şi sunt sigur că vor face o treabă bună. Vreau să stau departe de fotbal cel puţin o perioadă”, a declarat Silviu Buzărnescu, pentru GdS.

„În ceea ce-l priveşte pe Dănuţ, el nu s-a adaptat la Podari, îmi spunea mereu că nu-i place şi se observa asta pe teren, în evoluţiile lui, parcă nu voia să joace. După meciul amical de la Horezu, în care a şi marcat, mi-a spus că nu vrea să mai stea şi atunci lucrurile au fost clare. Am rupt imediat contractul cu ACS Podari şi am întrebat la CS Universitatea Craiova dacă mai sunt interesaţi de el. Oamenii ne-au primit cu braţele deschise, le mulţumesc pentru asta, şi s-a şi semnat un contract valabil un an, cu drept de prelungire, urmând să evolueze tot în Liga a III-a, la echipa satelit”, a completat Silviu Buzărnescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS