11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – CSU II Craiova a încheiat cu victorie ultimul test al verii

Fotbal – CSU II Craiova a încheiat cu victorie ultimul test al verii

Robert Căle (dreapta, în albastru) şi colegii săi sunt gata de bătăliile oficiale din Cupă şi campionatul Ligii a III-a (foto: csuc.ro)
Robert Căle (dreapta, în albastru) şi colegii săi sunt gata de bătăliile oficiale din Cupă şi campionatul Ligii a III-a (foto: csuc.ro)

CS Universitatea II Craiova s-a impus astăzi, la Işalniţa, cu 1-0, în faţa formaţiei Sporting Roşiori. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Iovan Markovic în minutul 77. De menţionat că în repriza secundă, Simon Mazarache a ratat o lovitură de la 11 metri, şutând telefonat, pe centru.

Antrenorului „satelitului”, Daniel Mogoşanu a început meciul cu următorul unsprezece: Tomşa – Ghincea, Lăzărescu, Ciocoteală, Briceag – Gârbiţă, Iuga, Manea – Mazarache, Jurj, Scarlat. În partea a doua, CS Universitatea II a arătat astfel: Tomşa – Petar, Drăghici, Georgescu, Luică – Dinu, Armăşelu, Căpăţână – Căle, Neacşu, Markovic.

„A fost ultimul meci de verificare şi sunt mulţumit de modul în care au răspuns băieţii. Mi-am cristalizat deja primul 11. Schimbări pot să apară în funcţie de jucătorii care vor veni de la prima echipă. Partida cu Pandurii II, din Cupa României, se anunţă dificilă, dar ne propunem să o câştigăm, astfel încât noi să avansăm în competiţie. Am încredere în jucătorii mei că pot îndeplini acest obiectiv“, a declarat Daniel Mogoşanu.

CS Universitatea II Craiova a mai susţinut până acum trei teste. A pierdut cu 1-0 în faţa lui SCM Piteşti şi tot cu 1-0 cu FC Olt Slatina şi a câştigat cu 2-1 în faţa celor de la CN „Dinicu Golescu“.
CS Universitatea II Craiova a mai eliminat în această vară din Cupa României pe ACS Viitorul Municipal Craiova, CSO Filiaşi şi Minerul Motru, iar marţi, de la ora 17.30, va da piept, tot la Işalniţa, în faza a patra a competiţiei KO, cu Pandurii II Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS