6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - CSU Craiova, dezamăgitoare cu FC Viitorul

Fotbal – CSU Craiova, dezamăgitoare cu FC Viitorul

Bawab şi colegii săi au făcut o partidă slabă cu FC Viitorul (foto: Alexandru Vîrtosu)
Bawab şi colegii săi au făcut o partidă slabă cu FC Viitorul (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova a pierdut partida disputată în această seară, pe stadionul „Extensiv”, la capătul unei evoluţii slabe, scor 1-2, în fața echipei FC Viitorul, contând pentru etapa a 6-a din Liga I. Oaspeții au deschis scorul în minutul 11, prin Florin Tănase, care a transformat o lovitură de pedeapsă dictată în urma unui fault comis de Vătăjelu. Viitorul și-a majorat avantajul în minutul 42, când Aganovici a șutat de la zece metri după o centrare de pe dreapta. Alb-albaștrii au reușit să reducă din handicap prin Vătăjelu, care a executat perfect un penalti obținut de Ivan (’85).

CSU Craiova: Bălgrădean – Dumitraș, Acka, Izvoranu, Vătăjelu – Băluță (’66, Herghelegiu), Zlatinski (’72, Bancu), Mateiu, Ivan – Bawab (’46, Ferfelea), Rocha. Antrenori: Emil Săndoi, Sorin Cârțu.
FC Viitorul: Râmniceanu – Ciupe, Mitrea, Hodorogea, Ganea (’80, Mitache) – Filip, Nedelcu, V. Achim (’66, Chitu) – I. Hagi (’59, G. Marin), L. Tănase, Aganovic. Antrenor: Gică Hagi.
Cartonașe galbene: Vătăjelu ’10, Izvoranu ’45+2, Băluță ’61 / Ganea ’22, Aganovici ’67.
Au arbitrat: George Rădulescu – Valentin Avram, Iulian Radu; Adrian Comănescu.
Observatori: Marian Dorobanţu, Eduard Alexandru.

„După remiza de la Târgu Mureș și victoria cu Chiajna ne doream al treilea rezultat pozitiv. Din păcate, nu am reușit acest lucru. Îl felicit pe Hagi, eu am spus de ceva timp că acesta este viitorul, să investești în tineri. Hodorogea, Nedelcu și în special Tănase au reușit o partidă excepțională, beneficiind, ce-i drept și de două cadouri din partea noastră. În prima repriză a lipsit total marcajul. În partea a doua, în special pe final de meci am pus presiune pe adversar, dar ocazii clare nu ne-am creat cu excepția șutului lui Vătăjelu. Mă doare că nu am reușit un rezultat bun, dar nu trebuie să capitulăm. Este o înfrângere usturătoare, dar vom recupera punctele la Timișoara. Vom face tot posibilul. Atunci când învingi toată lumea te aplaudă, când pierzi te huiduie. Ne dorim să ștergem impresia pe care am lăsat-o astăzi, iar la următorul meci acasă, cu Steaua, jucătorii să iasă de pe teren în aplauze“, a spus Emil Săndoi, la conferința de presă.

În runda următoare CS Universitatea Craiova va evolua în Banat, contra echipei ACS Poli Timişoara, partida fiind programată sâmbătă, de la ora 18.30.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS