15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - CSO Filiași a „stins” pe CS Vulcan

Fotbal – CSO Filiași a „stins” pe CS Vulcan

Filieşenii au trecut cu bine peste primul amical din cadrul cantonamentului de la Straja (foto: Alexandru Vîrtosu)
Filieşenii au trecut cu bine peste primul amical din cadrul cantonamentului de la Straja (foto: Alexandru Vîrtosu)

Aflată în cantonament la Straja, CSO Filiași a susținut în această seară un joc amical în compania formației CS Vulcan (Liga a IV-a Hunedoara). Trupa lui Viorel Cojocaru s-a impus cu scorul de 1-0, reuşita purtând semnătura lui Florin Petcu.
Doljenii au început meciul cu următorul unsprezece: Nica – Tudorache, Lupu, Bălaşa, Neacşu – Moraru, N. Popescu, Duriţă, Mainerici – Simcea, Fotescu. Pe parcurs au mai intrat: Lascu – Petcu, Cruşoveanu, Bălă, Creţu, Ştoiu, Obeanu, Burduşel, Mocârcioiu, Fruntelată şi Pârvuică.

„A fost un meci dominat de noi, dar se cunoaşte că suntem în perioada de cantonament, pentru că ne-a lipsit prospeţimea. Suntem preocupaţi de acumulările fizice şi nu ne-a interesat rezultatul”, a declarat preşedintele CSO Filiaşi, Florin Spânu, pentru GdS.

Acesta a fost cel de-al doilea test susținut susținut de CSO Filiași la Straja, în primul remizând, 1-1, cu Minerul Lupeni. În această vară, gruparea doljeană a mai disputat pe plan local alte trei teste, a câștigat de două ori cu 2-0 în fața Viitorului Cârcea și a remizat, scor 1-1, cu Dunărea Bistreț. Divizionara C a pierdut în schimb primul joc oficial din noul an competițional, fiind eliminată din Cupa României de CS Universitatea II Craiova, care s-a impus cu 5-0, beneficiind și de aportul mai multor jucători de la prima echipă.
Următorul test pe care-l vor susține Aurel Lupu și compania va avea loc joi, de la ora 18.00, în compania celor de la Minerul Lupeni. Sâmbătă, când se va încheia stagiul montan, în drum spre casă, jucătorii vor va un popas la Sadu, pentru o dispută cu formația locală, Parângul (ora 11.00).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS