21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFOTE 2015 Tbilisi - Judoka Răzvan Ciolan a cucerit medalia de argint la categoria 73 kg

FOTE 2015 Tbilisi – Judoka Răzvan Ciolan a cucerit medalia de argint la categoria 73 kg

Sportivul român Răzvan Ciolan a cucerit medalia de argint în limitele categoriei 73 kg, astăzi, în concursul de judo din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) 2015, de la Tbilisi (Georgia), după ce a fost învins în finală de azerul Hasil Jafarov, informează Agerpres. Ciolan l-a întrecut în primul tur pe estonianul Aslanbeg Puhm, în optimi a trecut de olandezul Coen van Winden, în sferturi s-a impus în fața israelianului Dilan Rechister, în semifinală a câștigat în fața rusului Artur Panaitov, dar a pierdut prin yuko finala cu Jafarov.

La cat. 52 kg, Cleonia Raciu a fost învinsă în primul tur de Zuzana Rehakova (Cehia).
La cat. 57 kg, Anca Filipișan s-a clasat pe locul 7, după ce le-a învins pe Angeliki Papastamou (Grecia) și pe Uliana Minenkova (Belarus), iar apoi a fost întrecută de elvețianca Ines Amey. În recalificări, Filipișan a trecut de Tanja Anzelak (Slovenia), dar a cedat la Gili Sharir (Israel).
România a ajuns la un bilanț de două medalii de aur, cucerite de înotătoarea Maria Claudia Gâdea (400 m mixt) și de atleta Georgiana Iuliana Aniței (triplusalt), și două de argint, obținute de atletul Bogdan Ioan Sitoianu (lungime) și de judoka Răzvan Ciolan (cat. 73 kg).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS