16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - ACS Podari a făcut Segarcea harcea-parcea

Fotbal – ACS Podari a făcut Segarcea harcea-parcea

Podărenii (în roșu) au făcut instrucție cu Segarcea (foto: fcpodari.ro)
Podărenii (în roșu) au făcut instrucție cu Segarcea (foto: fcpodari.ro)

Eliminată din Cupa României încă din prima fază, ACS Podari nu a stat degeaba astăzi, când este programată o altă etapă eliminatorie a competiției KO. Elevii lui Dragoș Bon au susținut de dimineață, pe teren propriu, o partidă amicală în compania divizionarei D Progresul Segarcea, iar rezultatul a fost unul greu de digerat pentru oaspeți: 10-1. „Călăii” segărcenilor au fost Buzărnescu (‘5), Preda (’37 – penalti, ’40), Dreşcă (’39), Mirescu (’54), A. Ionescu (’60), Nuţă (’63), Sandi (’72), D. Stancu (’75) și Raicea (’90).
Antrenorul Dragoş Bon a început partida cu următorul unsprezece: Mecea – Socol, Chircan, Dreşcă, Marinoiu – Şerban, Săceanu – Preda, Badea, Răduţ – Buzărnescu. Pe parcurs au mai intrat: Nedelcovici – Mirescu, Dicu, Flori, Ciocioană, Nuţă, D. Stancu, Sandi, A. Ionescu, A. Stancu, Coca.
Aceasta a fost a treia partidă de verificare susținută de ACS Podari de până acum din perioada precompetițională. În primul amical a învins tot pe Progresul Segarcea, cu 3-0, iar în cel de-al doilea a pierdut cu 4-0 în fața ACS Sporting, la Turnu Măgurele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS