27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Radu Vişan, noul secretar general al FRF

Fotbal – Radu Vişan, noul secretar general al FRF

Comitetul Executiv al FRF a aprobat, astăzi, nominalizarea lui Radu Vişan pentru postul de secretar general al forului, făcută de preşedintele Răzvan Burleanu, informează Mediafax. În cadrul şedinţei de la Casa Fotbalului s-a mai decis ca Gabriel Bodescu, consilier al lui Burleanu, să ocupe funcţia de secretar general adjunct.

Radu Vişan a fost până în prezent manager dezvoltare instituţională în cadrul FRF, el fiind şi membru în Comisia Hattrick a UEFA. Noul secretar general al FRF a fost coleg cu Răzvan Burleanu la Administraţia Prezidenţială, fiind decorat de către fostul preşedinte Traian Băsescu cu Ordinul Naţional pentru Merit în grad de cavaler.
Postul de secretar general al Federaţiei Române de Fotbal a devenit vacant după ce Gheorghe Chivorchian şi FRF au decis încetarea raporturilor contractuale. Fost director executiv al FC Timişoara, Chivorchian fusese suspendat din funcţia de la FRF, pe 30 iunie, ca urmare a faptului că este cercetat penal de DNA Timişoara pentru complicitate la abuz în serviciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS