24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFiliașiul a început în forță amicalele

Filiașiul a început în forță amicalele

Aurel Lupu (la minge) are încredere în noii săi colegi (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Aurel Lupu (la minge) are încredere în noii săi colegi (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Divizionara C CSO Filiași s-a impus cu 2-0 în partida amicală disputată marți seară, în deplasare, cu Viitorul Cârcea, una dintre echipele bune ale campionatului județean. Golurile trupei antrenate de Viorel Cojocaru au fost înscrise de Alex Fotescu și Crușoveanu, ultimul fiind din lovitură de la 11 metri.
Antrenorul formației Viitorul Cârcea, Ionuț Țiclea, a mizat pe următorii jucători: C. Țiclea – Bistriceanu, Pârvu, I. Țiclea, Ciocan – A. Chirea, Vârvoreanu, Motroc, Alămiță – Buciuman, Dicu.
La rândul său, tehnicianul Viorel Cojocaru a folosit două formule de echipă, rulând întreg lotul avut la dispoziție. În prima repriză, pentru CSO Filiași au jucat următorii: Nica – Tudorache, Bălașa, Lupu, Neacșu – Duriță, Obeanu, N. Popescu, Crețu – Fotescu, Simcea. În partea a doua au evoluat: Ionele – Orban, Lupu, Vulpe, Neacșu – Pais, An. Ionescu, Petcu, Crușoveanu – Pârvuică, Fruntelată. Pe parcurs au mai fost introduși Moraru, Tudorică, Burdușel, Mocârcioiu și Borneci.
„A fost un meci de verificare, din care am avut ce învăța. Nu am avut un lot numeros, în afară de primul unsprezece am avut vreo trei copii veniți în probe, cărora nu le știu numele, dar pe care îi voi urmări în continuare”, a declarat Ionuț Țiclea, pentru GdS.
„Am debutat cu dreptul în amicale, dar nu victoria ne-a mulțumit în primul rând, ci prestația jucătorilor. A fost rulat întreg lotul și cu toții au arătat că vor să-și câștige locul în echipă. Oricum, mai este mult de muncă până când echipa va arăta exact cum ne dorim“, a comentat președintele lui CSO Filiași, Florin Spânu, pentru GdS.

Lupu: Ne înțelegem bine cu nou-veniții

Căpitanul formației CSO Filiași, Aurel Lupu, a afirmat că echipa este mai puternică decât cea din sezonul trecut și că jucătorii aduși în această vară par să se integreze rapid.
„Eu zic că suntem pe un drum bun, pentru că la echipă au fost aduși jucători foarte buni, experimentați. Echipa este mai puternică decât anul trecut, iar asta mă face să cred că vom termina mai sus în clasament. Obiectivul stabilit, clasarea în primele patru formații, este justificat în opinia mea, doar că trebuie să muncim din greu ca să avem rezultatele dorite. Noi, cei din vechea echipă, ne înțelegem bine cu nou-veniții, sunt băieți de treabă și par să se adapteze ușor. Suntem la începutul pregătirii, deci mai avem multe de pus la punct“, a declarat Aurel Lupu, pentru GdS.
CSO Filiași și Viitorul Cârcea se vor întâlni din nou sâmbătă, meciul revanșă fiind programat de la ora 10.00, pe stadionul „Chimia“ de la Ișalnița.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS