12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJudo - Corina Căprioriu, argint la Grand Slam-ul din Rusia

Judo – Corina Căprioriu, argint la Grand Slam-ul din Rusia

Sportiva Corina Căprioiu a cucerit, astăzi, când împlineşte 29 de ani, medalia de argint la categoria 57 de kilograme, la Grand Slam la judo de la Tyumen (Rusia), turneu dotat cu premii totale de 154.000 de dolari, informează Mediafax. Corina Căprioriu a debutat în competiţia din Rusia cu două victorii în faţa unor adversare din Mongolia şi Italia, câştigând astfel grupa A. În semifinale, Căprioriu a învins-o pe Sanne Verhagen (Olanda), dar apoi a fost învinsă în finala cu nipona Tsukasa Yoshida, obţinând medalia de argint.

La categoria 48 de kilograme, Monica Ungureanu a fost învinsă în turul II, intrând în recalificări, fază în care a trecut de Shishi Xie (China) în primul meci, iar în al doilea, pentru medalia de bronz, a fost învinsă de Irina Dolgova (Rusia), încheind astfel competiţia pe locul 5.

Şi Andreea Chiţu a ajuns în recalificări la categoria 52 de kilograme, după ce în grupa A obţinuse o victorie cu Zana Stankhevich (Armenia), respectiv o înfrângere în faţa portughezei Joana Ramos. În primul meci din recalificări însă, Chiţu a fost însă învinsă de Gili Cohen (Israel). Andreea Chiţu, campioană europeană en-titre, a încheiat pe locul 7.

La Grand Slam de la Tyumen, premiile totale sunt de 154.000 de dolari, medalia de aur fiind recompesantă cu 5.000 de dolari, cea de argint cu 3.000 de dolari, iar cele două de bronz cu câte 1.500 de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS