6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - FC Olt Slatina, din nou în iarbă

Fotbal – FC Olt Slatina, din nou în iarbă

Formația FC Olt Slatina a demarat ieri pregătirile pentru sezonul 2015-2016 al Ligii a III-a. La antrenamentul de pe „Metalurgistul”, antrenorul Dan Oprescu i-a avut la dispoziție pe următorii: portari: Nuno Claro, Andrei Preda, Robert Prisăceanu; jucători de câmp: Bobi Verdeş, Ştefan Blănaru, Daniel Giurcă, Marian Anghelina, Daniel Rogoveanu, Ştefan Covalschi, Mihai Căpăţână, Andrei Bâră, Gabriel Slavu, Adrian Bălşanu, Andreas Mihaiu, George Rimboiu, Marius Vlad, Mădălin Ion, Ionuţ Coţofană, Cătălin Dinu, Adrian Ciurea, Marius Nica, Sorin Tudoroiu, Ovidiu Comănescu, Gabriel Croitorescu, Dan Mincă, Florin Marin, Cosmin Marin.

„Sperăm să fie un drum foarte scurt în Liga a III-a, pentru că obiectivul nostru este promovarea încă din primul an. Aşa cum aţi observat, la echipă s-au prezentat o bună parte din jucătorii ce au evoluat la nivelul Ligii a II-a, iar aceasta este o dovadă că, în cadrul clubului, se formase o familie, o conjunctură bună pentru a face performanţă. Banca tehnică este alcătuită din Dan Oprescu, antrenor principal, Nuno Claro, antrenor cu portarii şi jucător, iar Bobi Verdeş, antrenor secund şi jucător. De asemenea, şi aici sperăm că va mai veni cineva. Practic, vom fi unul dintre cele mai profesioniste cluburi din competiţia Ligii a III-a. În perioada următoare va veni un număr mare de jucători în probe”, a declarat Ionuţ Ivan, preşedintele FC Olt, conform Gazeta Nouă.

„E foarte bine că se şi vrea promovarea pentru că nu cred că îşi doreşte cineva – nici jucătorii, nici staff-ul tehnic, nici conducătorii şi nimeni din oraş – ca echipa să stea mai mult de un an la nivelul Ligii a III-a. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, este foarte important să păstrăm cât mai mulţi jucători din «vechea gardă» pentru a nu avea probleme de omogenizare. Jucătorii în probe vor fi doar pe posturile care vor fi deficitare. În zilele următoare, vom vedea pe cine ne putem baza cu adevărat”, a spus antrenorul Dan Oprescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS