13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSchimbări majore la CSO Filiaşi

Schimbări majore la CSO Filiaşi

_DSC0035

Divizionara C CSO Filiași și-a reluat ieri pregătirile în vederea participării în noul sezon competițional. Gruparea doljeană s-a „dezmorțit“ pe stadionul „Chimia“ de la Ișalnița, și nu la Turceni cum anunțau inițial oficialii clubului.
„Am ajuns la un acord cu cei care dețin baza «Chimia» și vom susține aici pregătirea și meciurile din campionat. Le mulțumim și celor de la Turceni pentru deschiderea avută, dar am considerat că este mai bine aşa, iar baza se prezintă excelent“, a explicat, pentru GdS, Florin Spânu (foto), care a anunțat noua organigramă a clubului CSO Filiași: „De astăzi (ieri – n.r.), eu voi fi noul președinte al clubului în locul lui Marian Pătrașcu, dânsul nu mai face parte din organigramă. Vicepreședinte este Alin Pârvuică, el rămânând și jucător, iar Tudor Voinea este membru. În cel mai scurt timp mă voi hotărî și asupra persoanelor care vor completa staff-ul administrativ al clubului, mă refer la delegatul echipei, la directorul sportiv, la medicul echipei. Cele cinci persoane care vor sta pe bancă vor avea ID-uri (ecusoanele – n.r.) eliberate de federație în cel mai scurt timp“.

Nume importante în lotul de jucători

CSO Filiași nu și-a îmbunătățit numai echipa de conducere, ci și staff-ul tehnic, antrenorul Viorel Cojocaru urmând să-l aibă ca „secund“ pe jucătorul Cosmin Fruntelată. La prima ședință au luat parte jucătorii vechi, în speță Frank Orban, Robert Vulpe, Aurel Lupu, Nicușor Neacșu, Laurențiu Pais, Alin Pârvuică, Adrian Dumitrașcu, Dragoș Ștoiu, Alexandru Duriță, Alexandru Obeanu, Fabian Crușoveanu, Ion Crețu, Cătălin Tudorică, Alin Bălă, Alex Burdușel, Cosmin Fruntelată, și câțiva dintre fotbaliștii de bază ai Științei Turceni: Daniel Bălașa, Nicu Popescu, Adrian Simcea, Ionuț Mainerici și Ionel Tudorache.
Absent motivat a fost portarul Victor Lascu, acesta urmând să vină din Germania pe 27 iulie.
„Stăm prost deocamdată la postul de portar, dar suntem în tratative avansate cu doi jucători, unul dintre aceștia fiind junior“, a punctat Florin Spânu.
CSO Filiași se va pregăti pe plan local până pe 30 iulie, când se va pleca într-un stagiu de pregătire la Tismana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS