6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMarion Bartoli, atac la Simona Halep

Marion Bartoli, atac la Simona Halep

Retrasă din activitate la doar șase săptămâni după triumful de pe iarba londoneză, în 2013, Marion Bartoli a explicat în termeni duri înfrângerea neașteptată a Simonei Halep la Wimbledon, potrivit Digisport.ro. „Înainte de turneu nu trebuia să se gândească la punctele pe care trebuie să le apere în clasament. Asta înseamnă de fapt că o obsedează acest lucru și că nu se gândește decât la asta. Este una dintre jucătoarele care au urcat foarte repede în clasament, fără a avea atuuri importante. Există lacune, iar acestea sunt amplificate când apare presiunea“, a declarat fostul număr 7 mondial, într-un interviu pentru jurnaliștii de la L’Equipe.
Ultimul meci al lui Bartoli a fost chiar împotriva Simonei Halep, la Cincinnati. Jucătoarea care câștigase în minimum de seturi toate meciurile din acel an, de la Wimbledon, a cedat în fața Simonei cu 6-3, 4-6, 1-6.
„Nu înţelegeam de ce câștigă atât de multe meciuri. Nu are ce îi trebuie. Când nu ai mare lucru și ești mereu implicată în meciuri complicate asta uzează“, a subliniat Marion Bartoli. Semifinalistă în 2014, Simona Halep a oferit surpriza zilei de marți în turneul de la Wimbledon, după ce a fost eliminată de Jana Cepelova, locul 106 WTA. Joi, Halep a jucat la dublu, alături de craioveanca Elena Bogdan. Cele două au fost învinse în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-1, după 54 de minute, de cuplul Su-Wei Hsieh/Flavia Pennetta (Taiwan/Italia), cap de serie numarul 7.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS