5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBox: Turneul „Centura de Aur” se mută în Sala Polivalentă din Craiova

Box: Turneul „Centura de Aur” se mută în Sala Polivalentă din Craiova

Federaţia Română de Box în parteneriat cu Primăria Craiova organizează a 40 – a ediţie a Turneului Internaţional de Box Centura de Aur ˝Nicolae Linca˝. Evenimentul este cotat drept cea mai mare competiţie pugilistică a anului în România şi se va desfăşura pentru prima dată în Craiova la Sala Polivalentă, în perioada 7-12 iulie 2015. Organizatorii stabiliseră în urmă cu ceva timp să mute concursul la Centrul Multifuncțional, dar zilele trecute au revenit asupra deciziei, iar turneul va fi la Polivalentă.
Programul competiţiei este următorul: 7-9 iulie (orele 15.00 – 21.00) – calificări, 11 iulie (14.30-21.00) – semifinale, 12 iulie (15.00-21.00) – finale.

La această competiţie şi-au anunţat participarea loturile naţionale din: Serbia, Ungaria, Croaţia, Ucraina, Republica Moldova, Egipt, Regatul Unit al Marii Britanii, Coreea de Sud, Federaţia Rusă, România.

Biletele vor fi puse în vânzare la casele de bilete din cadrul Sălii Polivalente în zilele în care se desfăşoară meciurile. În calificări, un tichet va costa cinci lei, iar la semifinale și finale prețul unui bilet va fi de zece lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS