17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNarcis Răducan vrea doar jucători de calitate pentru Pandurii

Narcis Răducan vrea doar jucători de calitate pentru Pandurii

Narcis Răducan mai vrea să aducă fotbalişti
Narcis Răducan mai vrea să aducă fotbalişti

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a comentat primele două transferuri perfectate în stagiul de pregătire din Olanda, fundaşul Vasco Fernandes și atacantul Carlos Wellington, punctând că își doreşte să coopteze în lot și alți jucători de calitate.
„Suntem bucuroşi că am perfectat transferul lui Vasco Fernandes. Cred că e o mutare foarte bună, e un jucător valoros şi are experienţa unor campionate importante. Aşa cum am promis, dorim să aducem jucători de o anumită calitate. După cum se ştie, Vasco Fernandes a jucat în prima ligă portugheză, la echipe din liga a doua din Spania, a evoluat şi în Grecia, deci are o experienţă care ne dă speranţa că va fi de ajutor în angrenajul echipei. De asemenea, în această perioadă de pregătire am perfectat actele de transfer şi cu Wellington. Edi doreşte să fim atenţi şi la jucătorii care au demonstrat ceva în campionatul nostru şi eu cred în Carlos, este unul dintre jucătorii care au făcut faţă cu brio campionatului nostru. Este un marcator, un jucător de echipă, am şi lucrat puţin cu el la Chiajna şi mă bucur, de asemenea, că am reuşit să îi obţinem semnătura. Din păcate, are ceva probleme de familie şi l-am învoit câteva zile să plece în Brazilia. Sperăm să se rezolve şi să ajungă cât mai repede lângă echipă pentru a fi la punct cu pregătirea“, a declarat noul conducător al gorjenilor.

Se pregătește cooptarea unui mijlocaș

Cum lotul pandurilor este în continuare incomplet, numărând doar 19 jucători de câmp, Narcis Răducan îi asigură pe suporteri că mai pregăteşte un transfer important, un mijlocaş.
„În zilele următoare sper să mai obţinem semnătura unui jucător de mijlocul terenului. Ne-am fi dorit cu toţii să fim mai avansaţi din acest punct de vedere, dar există o particularitate a acestei perioade, în sensul că la noi campionatul începe foarte devreme, iar jucătorii buni din Occident sunt încă în vacanţă. Toată lumea aşteaptă acum să vadă mutările echipelor mari. Totul este piramidal, în funcţie de ce jucători lasă echipele mari pentru împrumuturi, până la nivelul doi-trei, sunt convins că va mai apărea un val de fotbaliști pe care îi putem accesa. Trebuie să fim corecţi: dacă voiam să luăm cantitativ jucători, era foarte simplu, în cinci zile puteam să luăm cinci-șase jucători. Dar am dorit să luăm jucători de cel mai bun nivel și urmărim campionatele Olandei, Portugaliei şi Belgiei şi sunt convins că, în cel mai scurt timp vom fi în efectiv complet. Ne ajută faptul că perioada în care se pot face transferuri este până pe 5 septembrie. Este adevărat că putem suferi la anumite capitole, cum ar fi adaptarea lor la echipă, omogenitatea, și într-adevăr va fi o muncă mai grea pentru Edi Iordănescu şi staff-ul său. Îi înţeleg îngrijorarea, dar trebuie să ne adaptăm situaţiei. Ne-a prins această perioadă şi pe picior greşit, în sensul că au terminat foarte mulţi jucători contractul, dar sunt convins că vom ajunge cu toţii la acelaşi nivel din punct de vedere al pregătirii și că ne vom îndeplini obiectivul, acela de a termina sezonul între primele echipe ale campionatului“, a încheiat Narcis Răducan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS