21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Chivorchian, suspendat din funcţia de secretar general al FRF

Fotbal – Chivorchian, suspendat din funcţia de secretar general al FRF

Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a fost suspendat, astăzi, din funcţie de preşedintele Răzvan Burleanu, la solicitarea sa, ca urmare a dosarului în care este cercetat penal pentru complicitate la abuz în serviciu de către DNA Timişoara. „Astăzi, 30 iunie 2015, domnul Gheorghe Chivorchian a solicitat preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, domnul Răzvan Burleanu, suspendarea din funcţia de secretar general, urmând ca aceasta să fie prezentată în şedinţa Comitetului Executiv de luni, 6 iulie 2015”, informează FRF pe site-ul său oficial.

Chivorchian a declarat că gestul său este unul normal. „Am considerat necesar şi firesc să întrerup exercitarea atribuţiilor mele de secretar general până la finalizarea procedurilor iniţiate de instituţiile statului şi care mă implică, până la clarificarea deplină a situaţiei. Voi oferi toate informaţiile necesare şi sunt la dispoziţia autorităţilor pentru lămurirea acestei speţe care nu are de ce să implice Federaţia Română de Fotbal”, a afirmat Chivorchian.
Atribuţiile funcţiei de secretar general al Federaţiei Române de Fotbal vor fi preluate temporar de preşedintele Răzvan Burleanu.
Gheorghe Chivorchian, fost director executiv al grupării FC Timişoara, în prezent secretar general al FRF, a fost pus sub acuzare de DNA Timişoara în dosarul finanţării echipei de către Consiliul Judeţean Timiş, acesta fiind cercetat penal pentru complicitate la abuz în serviciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS