15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis - Echipa României va întâlni formaţia Cehiei, în sferturile de finală ale Cupei Federaţiei

Tenis – Echipa României va întâlni formaţia Cehiei, în sferturile de finală ale Cupei Federaţiei

Echipa României va întâlni, pe teren propriu, formaţia Cehiei, în sferturile de finală ale Grupei Mondiale a Cupei Federaţiei, s-a stabilit, astăzi, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la muzeul Federaţiei Franceze de Tenis de la Roland Garros, informează Mediafax. Cehia este finalistă a ediţiei 2015 a Cupei Federaţiei, urmând a evolua împotriva Rusiei. Întâlnirea România – Cehia va avea loc la 6-7 februarie 2016.

Cehia, Rusia, Italia şi Germania au fost capi de serie la tragerea la sorţi, Franţa, Olanda, România şi Elveţia au fost în urna a doua.
Meciurile din această fază (primele echipe sunt gazde) sunt următoarele: România – Cehia, Germania – Elveţia, Franţa – Italia, Rusia – Olanda.
Învingătoarea dintre România şi Cehia va juca în semifinale cu Germania sau Elveţia.
România a ajuns între cele mai bune opt echipe din lume după ce a învins, în luna aprilie, la Montreal, echipa Canadei, cu scorul de 3-2.
România a participat ultima dată în Grupa Mondială în 1992, dar atunci evoluau 16 echipe în principala divizie a competiţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS