16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJuniorii D s-au oprit în faza zonală

Juniorii D s-au oprit în faza zonală

Elevii lui Dumitru Barbu au avut motive de bucurie până în finala fazei zonale
Elevii lui Dumitru Barbu au avut motive de bucurie până în finala fazei zonale

Campioana Doljului la juniori D (copii născuți în 2002), CS Universitatea Craiova, și vicecampioana Dinamyk Craiova nu au reușit să treacă de faza zonală a campionatului național, desfășurată la finalul săptămânii trecute.
La Pitești, CS Universitatea Craiova a început cu o remiză, scor 0-0, contra CSM Râmnicu Vâlcea, apoi a câștigat cu 7-1 în fața celor de la CSS Turnu Măgurele, autorii golurilor fiind Baiaram (3), Șegău (2), Guță și Iovu. Și meciul din semifinale, cu ACS Poli Timișoara, a fost fără istoric, alb-albaștrii impunându-se cu 5-0, prin dublele lui Baiaram și Teleru și reușita lui Guță. În finală, oltenii au fost învinși cu 2-0 de SCM Argeșul Pitești.
„După cinci zile de fotbal intensiv, oboseala și-a spus cuvântul, iar copiii au cedat. Înaintea finalei am avut și ceva probleme medicale, Baiaram – principalul marcator al echipei – a făcut febră și mi-a cerut schimbarea pe parcursul meciului. Diferența, în opinia mea, a făcut-o oboseala, dar, trebuie să o spunem, avem nevoie și de completarea lotului, de o bancă de rezerve care să ofere concurență. Felicităm adversarii pentru victorie și le dorim succes în următoarele jocuri“, a declarat antrenorul juniorilor D de la CSU, Dumitru Barbu.
Lotul alb-albastru i-a cuprins pe următorii: portari: Ionuț Ogarcă, David Poenaru; jucători de câmp: Alexandru Iovu, Daniel Ogarcă, Felix Coman, Gabriel Pisică, Rareș Temeloiu, Alex Juvricea, Alin Gogoșanu, Denis Guță, Ștefan Baiaram, Călin Șegău, Cătălin Teleru, Raul Popescu.

„Dinamicii“ au pierdut pe linie

La rândul lor, juniorii D ai clubului Dinamyk Craiova au părăsit faza 4 zonală, găzduită de Timișoara, după ce au bifat trei înfrângeri: 1-4 cu LPS Banatul Timișoara (gol Robert Popescu), 1-4 cu UTA Bătrâna Doamnă (gol Gabriel Ciuciulete) și 1-2 cu Pandurii Târgu Jiu (gol Ciuciulete).
„Sunt foarte mulțumit de modul în care au jucat băieții mei, în ciuda rezultatelor. Nu am putut face față din punct de vedere fizic, pentru că am avut doar 11 jucători prezenți, restul fiind angrenați la Cupa Hagi Danone. În plus, mi s-au mai accidentat și doi jucători și nu am putut face nici un fel de schimbare. Una peste alta, a fost o experiență bună“, a declarat antrenorul juniorilor D de la Dinamyk Craiova, Filip Popescu, pentru GdS.
Lotul echipei Dinamyk îi cuprinde pe următorii: portar: Mario Enache; jucători de câmp: Robert Truşcă, Andrei Pârvu, Gabriel Ciuciulete, Robert Popescu, Vlăduţ Mincă, Antonio Miuţescu, Dragoş Popa, Flavius Marcu, David Bică, Mario Hrelea.
Cealaltă grupare olteană prezentă la Timișoara, Pandurii, nu merge în faza semifinală, pentru că a încheiat turneul zonal pe locul trei, după 0-0 cu UTA Bătrâna Doamnă, 2-1 cu Dinamyk Craiova și 0-1 cu LPS Banatul Timişoara 0-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS