5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDulgheru şi Begu, eliminate din competiţia de dublu la Roland Garros

Dulgheru şi Begu, eliminate din competiţia de dublu la Roland Garros

Perechile Alexandra Dulgheru/Magdalena Rybarikova (Slovacia) şi Irina-Camelia Begu/Lara Arruabarrena (Spania) au fost eliminate, vineri, din proba de dublu al celui de-al doilea Grand Slam al anului, scrie realitatea.net.

Perechea alcătuită din românca Alexandra Dulgheru și slovaca Magdalena Rybarikova a fost învinsă de cuplul spaniol Silvia Soler-Espinosa/Maria Teresa Torro-Flor (Spania), cu 6-1, 6-0,  în runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros. Tot vineri, cuplul româno-spaniol Irina-Camelia Begu/Lara Arruabarrena a fost învins de perechea Caroline Garcia (Franța)/Katarina Srebotnik (Slovenia), favoritele nr. 8, cu 7-6 (1), 6-4, în aceeaşi fază a competiţiei. Perechile învinse vor primi 18.000 euro și 130 de puncte WTA pentru participare. România nu mai are nicio reprezentantă în proba feminină de dublu, din cele cinci aliniate la startul întrecerii (Begu, Dulgheru, Monica Niculescu, Raluca Olaru și Elena Bogdan). Învinsă şi la simplu (în turul al doilea) de franțuzoaica Alize Cornet (6-2, 7-5), Alexandra Dulgheru va fi recompensată cu 50.000 de euro și 70 de puncte WTA.

Irina Begu (Nr. 30 WTA) s-a calificat în turul al treilea la simplu, unde o va înfrunta, sâmbătă, pe Petra Kvitova (Cehia), a patra favorită a competiţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS