24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Bojan Brac s-a despărțit de CS Universitatea Craiova

Fotbal – Bojan Brac s-a despărțit de CS Universitatea Craiova

Bojan Brac a întrerupt colaborarea cu gruparea din Bănie (foto: csuc.ro)
Bojan Brac a întrerupt colaborarea cu gruparea din Bănie (foto: csuc.ro)

Oficialii CS Universitatea Craiova au emis un comunicat prin care au anunțat că s-a reziliat contractul cu portarul sârb Bojan Brac, unul dintre artizanii echipei care a promovat anul trecut în Liga I.
„Clubul nostru anunță rezilierea contractului cu portarul Bojan Brac. Goalkeeper-ul sârb a fost titular incontestabil al buturilor în sezonul promovării. A evoluat în 32 de partide în campionatul precedent, incluzând aici și cele două jocuri din Cupa României. În 17 meciuri nu a primit gol. În total a bifat 2910 minute. A fost unul dintre principalii artizani ai promovării. În actuala stagiune a evoluat în cinci partide, patru în campionat și una în Cupa Ligii”, se arată în comunicatul postat pe csuc.ro.
„Perioada petrecută la Craiova a fost frumoasă pentru mine. Am promovat cu echipa din Liga a II-a și am jucat bine și în prima divizie. Cel mai frumos moment a fost meciul promovării de la Reșița, dar la fel de intens l-am trăit și pe cel cu Pandurii, când stadionul a fost plin. Craiova va rămâne mereu în sufletul meu, va fi a doua casă pentru mine. Voi urmări în continuare evoluția CS Universitatea Craiova. Sunt sigur că în următorul campionat va încheia pe unul dintre primele trei locuri”, a spus Bojan Brac la despărțirea de clubul din Bănie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS