8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMogoșanu exclude surpriza la Cârcea

Mogoșanu exclude surpriza la Cârcea

CS Universitatea II Craiova va susține astăzi, de la ora 18.00, în deplasare, manșa a doua a semifinalei Cupei României – Dolj contra Viitorului Cârcea. După victoria clară, cu 3-0 (goluri Andrei Sin ’36, ’68, Nicuşor Bancu ’54), obținută săptămâna trecută pe „Petre Deselnicu“, antrenorul principal al „satelitului“, Daniel Mogoșanu, exclude ipoteza eliminării din competiție, promițând că-i va ține pe jucători conectați la joc. „Nu am probleme de lot și mergem liniștiți și motivați la Cârcea. La 3-0 n-ar trebui să ne facem griji în privința calificării în finală, dar întotdeauna trebuie să fii atent și concentrat la ce ai de făcut dacă nu vrei să ai parte de surprize neplăcute. O să-i țin în priză pe băieți. Nu concep să nu fie conectați la joc. Vom evolua doar cu gândul la victorie, ne vom bate ca și cum nu am fi câștigat primul meci“, a declarat Daniel Mogoșanu, pentru GdS.
Cealaltă partidă retur din faza semifinală, Dunărea Bistreț – Dunărea Calafat, se va disputa mâine, de la ora 18.00, și pornește de la scorul de 1-1.
Finala Cupei României – Dolj se va disputa, în premieră, în nocturnă, meciul fiind programat pe 13 iunie, de la ora 20.00, pe stadionul cel nou din Cârcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS