8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

CSU, ce rușine!

Andrei Herghelegiu a fost singurul jucător al Craiovei care a găsit drumul spre gol (Foto: csuc.ro)
Andrei Herghelegiu a fost singurul jucător al Craiovei care a găsit drumul spre gol (Foto: csuc.ro)

CS Universitatea Craiova a reușit să uimească din nou: dacă până acum a câștigat puncte frumoase în unele meciuri în care a jucat prost, acum a pierdut la capătul unui joc pe care l-a dominat și în care a ratat cât pentru tot campionatul. Alb-albaștrii au părăsit ieri terenul de la Piatra Neamț cu capetele plecate, după ce au fost învinși de ultima clasată, Ceahlăul, o echipă retrogradată, cu scorul de 2-1, irosind astfel șansa să urce în ierarhia Ligii I. Gruparea din Bănie a deschis scorul prin Andrei Herghelegiu (’37), iar gazdele au replicat prin Sialmas (’69) și Vinko Buden (’90).
Ceahlăul: Barna – Markovic, Buden, Cazan, Kneif (’76, Călin) – Tăbăcariu, V. Achim, Căruță (’70, Ad. Gheorghiu) – Balint, Sialmas, Chitoșcă (’58, O. Nagy). Antrenor: Vanja Radinovic.
CSU Craiova: Bălgrădean – S. Achim, Frăsinescu, Acka, Vătăjelu – Băluță (’81, Bancu), Mateiu, Madson, Rocha – Cârstea (’67, Târnăcop), Herghelegiu (’76, Curelea). Antrenori: Sorin Cârțu, Emil Săndoi.
Cartonașe galbene: Căruță, V. Achim / Târnăcop.
Au arbitrat: A. Chivulete – A. Constantinescu, Ad. Ionescu.

Săndoi: E greu de digerat înfrângerea asta

Antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, Emil Săndoi, nu și-a explicat cum au pierdut elevii săi meciul cu Ceahlăul.
„E incredibil cum am ratat un număr atât de mare de ocazii clare de gol. Din patru și șase metri să nu reușești să înscrii și să tranșezi jocul în favoarea ta… E greu de digerat această înfrângere. Vedeți că rezultate-surpriză au fost în returul campionatului și trebuie să recunosc că și astăzi (ieri – n.r.) a fost o surpriză de proporții. Nu am știut să gestionăm bine avantajul pe care-l luasem pe tabela de marcaj, pentru că am avut posibilitatea să facem 2-0 și să închidem jocul, apoi am făcut greșeli mari pe faza defensivă, de poziționare. Am ratat atâtea ocazii clare, prin Rocha, Târnăcop, Băluță, Curelea și Bancu, de nici nu mai țin minte câte au fost. E dureros că nu am reușit un rezultat bun. Voiam să obținem șase puncte din jocurile cu Ceahlăul și CFR Cluj, dar am pierdut acum și rămâne ca în ultima etapă, cu ocupanta locului trei, să încercăm să obținem victoria“, a spus Săndoi, vorbind și despre redebutul lui Bancu: „Ne-a lipsit foarte mult Bancu. Este un jucător cu un potențial fantastic și cred că are un viitor frumos în față. Vine după șase luni de inactivitate, dar a intrat bine în joc, a avut câteva acțiuni periculoase. Pe undeva este normal să mai aibă puțină teamă, dar sperăm că odată cu începerea pregătirilor pentru noul campionat el să fie 100% apt competițional“.

Oficialii CS Universitatea Craiova intenționează să parafeze un amical în compania celor de la Atletico Madrid, acesta să fie meciul de inaugurare al noului stadion „Ion Oblemenco”. „Au mai fost echipe din campionatul nostru care au jucat cu formații de renume, e benefic pentru orice jucător să ai un adversar de calibru în față, cu trofee europene și jucători de top”, a declarat Emil Săndoi.

Herghelegiu: Am avut mult ghinion

Atacantul grupării din Bănie, Andrei Herghelegiu, a promis că el și colegii săi se vor revanșa față de suporteri în meciul cu CFR Cluj: „Nu am fost concentrați la finalizare și s-a văzut. Am avut mult ghinion. Nu aveam voie să nu facem 2-0 sau 3-0 și să stăm liniștiți, dar mergem mai departe. Toți suntem supărați. Chiar este o rușine că nu am câștigat la Piatra Neamț. Vrem să ne revanșăm în meciul de acasă cu CFR Cluj. Vom încerca să câștigăm în fața suporterilor și să încheiem sezonul cu o victorie“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS