21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportUltimul meci în deplasare pentru SCM

Ultimul meci în deplasare pentru SCM

Ionica Munteanu a fost convocată la naționala României
Ionica Munteanu a fost convocată la naționala României

Echipa feminină de handbal SCM Craiova dispută astăzi ultimul joc în deplasare din acest sezon al Ligii Naționale. Oltencele vor evolua la Brăila, în compania formației locale Dunărea, în primul meci din turul trei al play-off-ului, miza fiind locul cinci. Partida de astăzi începe la ora 18.00 și nu este televizată, iar următoarele două meciuri sunt programate în Sala Polivalentă din Bănie, marți, 26 mai, și dacă va mai fi nevoie, meciul trei, joi, 28 mai. Echipa care va câștiga două din cele trei jocuri va încheia sezonul pe locul cinci, iar învinsa – pe locul șase. Reamintim că în primul tur din play-off, oltencele au fost depășite de HCM Roman, cu scorul general de 2-0, apoi, în turul secund, elevele lui Aurelian Roșca și Gheorghe Sbora au trecut, cu scorul general de 2-0, de CSM Ploiești. SCM Craiova s-a calificat deja în Cupa Cupelor, după ce a încheiat pe locul trei Cupa României.

Ionica Munteanu, convocată pentru barajul cu Serbia

Antrenorul suedez Tomas Ryde a convocat 19 jucătoare la naţionala României, pentru dubla cu Serbia, din barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2015, reunirea fiind programată în 30 mai, la Cluj-Napoca. Evoluția foarte bună din acest sezon a adus-o pe portărița Craiovei, Ionica Munteanu, în atenția selecționerului, astfel că sportiva în vârstă de 36 de ani va face parte din lot. Potrivit anunțului de ieri al FR Handbal, lotul României este format din următoarele jucătoare: Paula Ungureanu, Ionica Munteanu, Denisa Dedu – portari, Valentina Elisei Ardean, Camelia Hotea, Ada Nechita, Laura Chiper, Timea Tătar, Florina Chintoan, Oana Manea, Cristina Neagu, Aurelia Brădeanu, Claudia Maria Constantinescu, Gabriela Perianu, Eliza Buceschi, Melinda Geiger, Patricia Vizitiu, Clara Vădineanu şi Gabriela Mihalschi.
Echipa se va antrena în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, de 7.200 de locuri, acolo unde se va disputa partida retur cu Serbia, din 13 iunie.
Meciul tur este programat pe 6 iunie, la la Kraljevo. Câştigătoarea din dubla manşă a barajului se va califica la turneul final al Campionatului Mondial, care va avea loc în Danemarca, între 5-20 decembrie 2015.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS