12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Burleanu: Obiectivul naţionalei este calificarea la Euro-2016 de pe primul loc

Fotbal – Burleanu: Obiectivul naţionalei este calificarea la Euro-2016 de pe primul loc

Burleanu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu (foto), a declarat, astăzi, că meciul României cu Irlanda de Nord, programat pe 13 iunie, în deplasare, este unul foarte important deoarece obiectivul echipei naţionale este calificarea la Euro-2016 de pe primul loc al grupei. „În mod cert, obiectivul nostru este calificarea de pe primul loc în această grupă. La Belfast va fi un meci important pentru că jucăm cu locul doi (Irlanda de Nord) şi e doar un punct care ne desparte. Prin urmare miza va fi foarte ridicată. Dar am toată încrederea, atât în staful tehnic, cât şi în jucătorii naţionalei că vor reuşi să scoată un rezultat pozitiv pentru România”, a declarat conducătorul FRF, citat de Mediafax.
În preliminariile Euro-2016, România ocupă primul loc în clasamentul grupei F, cu 13 puncte, unul mai mult decât selecţionata Irlandei de Nord. Echipa naţională mai are de disputat cinci meciuri în această grupă, cu Irlanda de Nord, Ungaria, Grecia, Finlanda, Insulele Feroe.
Întrebat despre finalul campionatului Ligii I, Răzvan Burleanu nu consideră că vor exista meciuri aranjate. „Din punctul meu de vedere acest final de campionat se joacă exclusiv pe teren. Diferite interpretări vor exista întotdeauna astfel încât să găseşti factori externi în loc să te uiţi în propria ogradă pentru a vedea unde ai greşit. Aceste lucruri sunt iminente. Dar consider că sunt mai puţine probleme în acest final de campionat decât în trecut”, a explicat Burleanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS