15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep în semifinalele Turneului de la Roma

Simona Halep în semifinalele Turneului de la Roma

Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o în urmă cu câteva minute pe Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma, cu scorul 6-1, 6-0. Primul set a fost câştigat de Simona în 26 de minute fără probleme, iar aldoilea în 30 de minute.
Aceasta a fost prima întâlnire dintre cele două românce.

Victoria Azarenka va juca împotriva rusoaicei Maria Şarapova, locul 3 WTA, tot pe Arena Centrală, nu înainte de ora 20.30.
Celelalte două meciuri de pe tabloul feminin de la Roma se vor disputa pe Arena Grandstand. Jucătoarea spaniolă Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA, şi Petra Kvitova (Cehia), locul 4 WTA, vor juca nu înainte de ora 15.00, iar după aceea va avea loc meciul dintre Christina Mchale (SUA), locul 65 WTA, şi Daria Gavrilova (Rusia), locul 78 WTA.

Meciul de dublu masculin din sferturile de finală dintre perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 3, şi cuplul Pablo Cuevas/David Marrero (Uruguay/Spania) se va disputa pe Arena Pietrangeli, în jurul orei 18.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS