7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii și „municipalii“ sunt optimişti înaintea etapei a 24-a

Podărenii și „municipalii“ sunt optimişti înaintea etapei a 24-a

Reprezentantele Doljului din Liga a III-a nu vor avea misiuni ușoare în etapa a 24-a.
În seria 3, CS Podari, care în runda trecută a produs o mare surpriză, învingând cu 2-0 pe CS Ștefănești, evoluează astăzi, de la ora 18.00, în deplasare, împotriva celor de la Inter Clinceni, iar antrenorul Dragoș Bon speră în obținerea unui nou rezultat pozitiv.
„Mergem să câștigăm, așa abordăm fiecare meci. Ne dorim mult să continuăm să contabilizăm puncte și să ne îmbunătățim poziția din clasament, dar va fi destul de greu, pentru că întâlnim o echipă care are experiența competiției și care nici ea nu se mulțumește cu locul pe care-l ocupă și ar vrea mai sus. Ne-am pregătit bine pentru acest meci, nu avem probleme de lot, suntem 17 mari și tari, și credem în noi. Ne dorim mult să ne salvăm și vrem să obținem cât mai multe puncte în acest final de sezon“, a declarat Dragoș Bon, pentru GdS.
Confruntarea din județul Ilfov va fi arbitrată de Ionel Ivan (Brăila), ajutat la cele două linii de Florin Liviu Burlacu (Urziceni) și Cristian Vorovenci (Bacău). Observator pentru arbitraj a fost desemnat Iulian Iliuță Ilasi (Ploieşti), iar pentru joc Valentin Epure (Bucureşti).

Naicu: Nu umplem foaia nici de data asta

În seria 4, ACS Viitorul Municipal Craiova va juca sâmbătă, de la ora 18.00, pe terenul echipei Național Sebiș, grupare care a avut ca obiectiv promovarea în acest an, dar pe parcurs s-a mai „stins“ ardoarea de a evolua în Liga a II-a. Antrenorul grupării adoptate de comuna Ișalnița, Victor Naicu, se confruntă cu mari probleme de lot și crede că un rezultat de egalitate ar fi de „aur“. „Avem visuri mari, ne dorim un rezultat de egalitate ținând cont că jucăm în deplasare și în fața uneia dintre aspirantele la promovare. Din păcate, ca și în etapa trecută, avem mari probleme de lot: Surdu și Poenaru sunt suspendați, Istudor are examene la facultate, iar Crăciun și Mihai Daniel sunt accidentați. Nu umplem foaia de joc nici de data asta. O să le vină șansa celorlalți să arate ce pot și în felul acesta o să știm și noi pe cine o să contăm în sezonul viitor. Pentru noi este mult mai important să avem tot lotul valid în runda următoare, când jucăm acasă, cu CSO Filiași, și trebuie să luăm toate cele trei puncte ca să stăm liniștiți în finalul campionatului“, a spus Victor Naicu, pentru GdS.
A treia reprezentantă a județului Dolj, CSO Filiași va sta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS