12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Alb-albaștrii vor victoria cu Brașovul

Fotbal – Alb-albaștrii vor victoria cu Brașovul

Emil Săndoi și Alexandru Mateiu cred că punctele din meciul cu FC Brașov vor rămâne în Bănie (foto: Alexandru Vîrtosu)
Emil Săndoi și Alexandru Mateiu cred că punctele din meciul cu FC Brașov vor rămâne în Bănie (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova a susținut, astăzi, o întâlnire cu reprezentanții mass-media în care antrenorul Emil Săndoi și mijlocașul Alexandru Mateiu au prefațat partida cu FC Brașov, programată mâine, de la ora 17.00, pe stadionul „Extensiv”, contând pentru etapa a 29-a a Ligii I.
„Ne așteaptă o partidă dificilă, pentru că întâlnim o echipă agresivă, cu mare nevoie de puncte. Mă bucur că mă reîntâlnesc cu fosta mea echipă și o să-mi revăd foștii colegi, dar vreau să fac un joc bun și să câștigăm”, a declarat mijlocașul Alexandru Mateiu.
„Întâlnim o echipă în criză de puncte, care nu a reușit rezultate prea bune în ultima perioadă. În turul acestui sezon noi am câștigat cu 3-2 la Brașov și se anunță și acum un meci disputat. Au mulți jucători noi, pentru că în pauza de iarnă, venind un antrenor străin la echipa lor, au fost aduși mulți sârbi. Noi i-am urmărit cu interes în ultima perioadă, știind că vom juca cu ei și pot spune că au o echipă disciplinată. Suntem hotărâți să câștigăm cele trei puncte. Va trebui să fim precauți, pentru că întâlnim o echipă care joacă poate ultima șansă de a supraviețui”, a punctat Emil Săndoi.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS