15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBuleică: Suntem obligați să câștigăm cu Dinamo

Buleică: Suntem obligați să câștigăm cu Dinamo

bule

Pandurii Târgu Jiu a scăpat printre degete un rezultat pozitiv la Târgu Mureș, iar, în ciuda faptului că și-a păstrat locul din clasament, și-a complicat misiunea de a rămâne pe prima scenă a țării pentru că unele contracandidate s-au mai apropiat. Pentru formația gorjeană urmează alt meci dificil, elevii lui Edi Iordănescu întâlnind astăzi, de la ora 21.30 (Digi Sport), pe Dinamo București, o grupare măcinată de probleme la nivel de conducere, după ce ieri managerul Daniel Stanciu și „consilierul“ patronului Ionuț Negoiță, Constantin Anghelache, au plecat de la club.
Mijlocașul pandurilor, craioveanul Alin Buleică (foto, în alb), a afirmat că obiectivul gorjenilor nu poate fi decât victoria, fiind convins totodată că nu va fi ușor de obținut, în ciuda problemelor pe care le au „câinii“. „Suntem obligați să câștigăm cu Dinamo. Altă soluție nu mai este, chiar dacă, trebuie să recunoaștem, suntem destul de obosiți după deplasarea asta lungă de la Târgu Mureș. Cu ASA am scăpat un punct printre degete, la capătul unui meci bun, în care am irosit multe ocazii de gol, însă acum trebuie să strângem rândurile și să fim mult mai eficienți cu Dinamo. Din păcate, nu suntem în efectiv complet, Pintilii și Matulevicius sunt accidentați și ies o bună perioadă din calcule, iar Ungurușan este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Trebuie să fim concentraţi și să facem tot ce-i posibil ca să obținem cele trei puncte, care ar conta enorm în clasament, dar și pentru moralul nostru. Nu ne interesează problemele lui Dinamo, ci să facem noi un meci bun și la sfârșit să ne bucurăm“, a declarat Alin Buleică, pentru GdS.
Pandurii are un moral excelent după întâlnirile cu Dinamo din Cupa Ligii, oltenii eliminând gruparea din şoseaua „Ștefan cel Mare“ după două victorii, prima cu 2-1 (Mihai Roman, Eric/Filip), în tur, pe „Municipalul“ din Târgu Jiu, a doua cu 3-1, la București, golurile fiind marcate de Matulevicius, Pleaşcă și Răduţ, respectiv Grozav.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS